Αναστασίου για Πρίγιοβιτς: «Στη θέση του ΠΑΟΚ θα το σκεφτόμουν πολύ»

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε αναφορικά με την εικόνα του Δικεφάλου, το επιθετικό δίδυμο που έχει, αλλά και την ενδεχόμενη επιστροφή του Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αναφορικά με τον Πρίγιοβιτς και τον ΠΑΟΚ: «Με βάση τα όσα έχει δείξει θα μπορούσε να προσφέρει στον ΠΑΟΚ, αλλά πλέον η ομάδα έχει μάθει να παίζει χωρίς τον Πρίγιοβιτς. Πλέον είναι κατά ένα χρόνο μεγαλύτερος και αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα χαμηλότερης έντασης, θεωρώ ότι θα είναι αρκετά δύσκολο το αν επιστρέψει γιατί θα υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον κόσμο. Υποθετικά μιλώντας εγώ θα σκεφτόμουν αρκετά πριν την επιστροφή του. Εκεί υπάρχουν επιπλέον δύο πολύ καλοί επιθετικοί, ο Ακπομ και ο Σφιντέρσκι και ο ΠΑΟΚ χρειάζεται βάθος στην ομάδα για τους στόχους που έχει μπροστά του. Πρέπει να σκεφτεί και τις ισορροπίες εντός των αποδυτηρίων του».

Αναφορικά με τους Σφιντερσκι και Ακπομ: «Πρόκειται για δύο όμοιους παίκτες και δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να παίξουν μαζί. Οταν μιλάμε για δύο παίκτες που αγωνίζονται μαζί στην κορυφή της επίθεσης, κάνουμε λόγο για παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά, συνήθως ένας κοντός και ένας ψηλός. Είναι ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που έχει η ομάδα και τον τρόπο παιχνιδιού».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.