Αναστασίου: «Με αμυντικά κενά ο Άρης, αποτελεσματικός ο ΠΑΟΚ αλλά δεν πείθει»

Metrosport Team30 Αυγούστου 2022

Για τη νίκη του Παναιτωλικού επί του Άρη και την απόλυση του Μπούργος μίλησε ο έμπειρος τεχνικός, Γιάννης Αναστασίου, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη επί του Άρη: «Κάναμε πολλά τακτικά λάθη και θα μπορούσε να μας τιμωρήσει ο Άρης. Δεχθήκαμε γκολ και ο αντίπαλος είχε και άλλες ευκαιρίες αλλά ο Ανέστης ήταν εκεί. Αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, θα πρέπει να τα περιορίσουμε».

Για την απόλυση Μπούργος: «Είναι δύσκολο να είσαι προπονητής αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Το σημαντικό είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου, να πιστεύεις στους συνεργάτες σου και να βελτιώνεσαι. Δεν υπάρχει χρόνος σήμερα αλλά κάποιες φορές είναι αναγκαίος. Κάποιες φορές την πληρώνουμε σαν προπονητές, καθώς οι αποφάσεις παίρνονται γρήγορα και άλλοτε είναι σωστές και άλλοτε όχι. Δεν περίμενα να γίνει μια τέτοια κίνηση από τη δεύτερη αγωνιστική αλλά δεν ξέρω τι είχε συμφωνηθεί και τι προσδοκίες υπήρχαν».

Για ΠΑΟΚ και Άρη: «Και οι δυο δεν είναι στο επίπεδο που θέλουν. Από τον ΠΑΟΚ έφυγαν κομβικοί παίκτες και προσπαθεί να φτιάξει μια νέα ομάδα. Προσπαθεί να κερδίσει για να κερδίσει και χρόνο. Δεν πείθει με τις εμφανίσεις του αλλά είναι αποτελεσματικός. Ο Άρης κέρδισε τον Λεβαδειακό αλλά φάνηκε η αδυναμία του στην άμυνα. Έπαιξε πολύ επιθετικά κόντρα σε εμάς και χωρίς να δίνει έμφαση στην άμυνα. Είναι δυο εντελώς διαφορετικές ομάδες. Ο Άρης έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά, ο ΠΑΟΚ πατάει καλύτερα. Τα ντέρμπι αυτά είναι διαφορετικά και θα παίξει ρόλο η αποτελεσματικότητα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.