Αναστασιάδης: «Στο δίλημμα Μήτρογλου-Μπαράλες ψηφίζω... Μπαράλες!»

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2021

Ο Άρης ψάχνει για να βρει σέντερ φορ και την δεδομένη χρονική στιγμή τα ονόματα των Χερόνιμο Μπαράλες και Κώστα Μήτρογλου παίζουν δυνατά στο προσκήνιο. Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην συμπαίκτης του Αργεντίνου επιθετικού, Ανέστης Αναστασιάδης, όπου και τόνισε πως στο δίλημμα μεταξύ αυτών των δυο ψηφίζει τον Μπαράλες.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Μπαράλες: «Έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στο ελληνικό ποδόσφαιρο με όλες τις ομάδες που έχει παίξει. Σε κάθε σεζόν έβαζε από 9 έως 12 γκολ. Είναι ένα σέντερ φορ που τον αισθάνονται οι αντίπαλες άμυνες, και πάντα θα δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα».

Για το αν μπορεί να δέσει στον Άρη και για το ποιο είναι το μεγαλύτερο του προσόν στο χορτάρι: «Μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στο σκοράρισμα. Θα δώσει διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που έχουν οι επιθετικοί στον Άρη. Δεν είναι ο ευκίνητος επιθετικός, αλλά στα εντός έδρας παιχνίδια χρειάζεται ένας τέτοιος. Σκέφτεται συνέχεια το γκολ και έχει το ένστικτο του επιθετικού».

Για το δίλλημα Μήτρογλου ή Μπαράλες: «Τα διλλήματα είναι πολύ μεγάλα. Δεν είναι εύκολο να επανέλθεις μετά από τόσο καιρό, και αναφέρομαι στον Μήτρογλου. Επίσης υπάρχει και το οικονομικό σκέλος. Σίγουρα ο Μήτρογλου είναι ένας σπουδαίος επιθετικός και σε όποια ομάδα πήγε, έκανε μεγάλες εμφανίσεις. Και στον Ατρόμητο και στον Πανιώνιο αλλά και στον Ολυμπιακό. Θα μου επιτρέψεις όμως να πω πως σε αυτό το δίλημμα θα επιλέξω Μπαράλες».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.