Αναστασιάδης: «Σκληροτράχηλη ομάδα η Λαμία - Έχει πολύ ποιότητα ο Άρης»

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ανέστης Αναστασιάδης.

Ο πρώην αρχηγός της Λαμίας μίλησε για το ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον Άρη την Δεύτερα (18/10) και αναφέρθηκε για το τι πρέπει να προσέξουν οι δύο ομάδες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Metropolis 95,5:

«Έχω ξεκινήσει την προπονητική μου στον Π.Ο.Α, μια ομάδα τοπική του Ηρακλείου Κρήτης και κάνουμε τα πρώτα ποδοσφαιρικά μας βήματα με άλλη ιδιότητα.»

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί μετά από διακοπή, δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστούνε. Σίγουρα, η Λαμία προέρχεται από ένα πολύ δύσκολο «διπλό», το οποίο της δίνει πολύ ψυχολογία, όσον αφορά για τον Άρη, κυνηγάει βαθμούς γιατί είχε κάποιες απώλειες. Πιστεύω θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, που θα στηριχθεί πιο πολύ στην δύναμη. Ο Άρης έχει πολύ ποιότητα σε όλες τις γραμμές, γενικότερα όμως η Λαμία είναι παραδοσιακά μια δύσκολη έδρα και είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα. Νομίζω, ότι για αντιμετωπίσεις μια ομάδα σαν τον Άρη με ποιότητα, βάζεις τρέξιμο και δύναμη.»

Για Γ΄Εθνική:

« Πρέπει να δούμε σοβαρά το ποδόσφαιρο και ότι δεν υπάρχει μόνο η Super League 1. Υπάρχουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συντηρούνται από το ποδόσφαιρο σε μικρότερες κατηγορίες. Δεν νοείται σε επαγγελματικό αθλητισμό, να έχουμε φτάσει μέσα Οκτωβρίου και να μην έχει ξεκινήσει ακόμη το πρωτάθλημα.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.