«O Άρης είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα, εκεί θα κριθεί το ματς στη Λαμία»

Metrosport Team04 Ιανουαρίου 2021

Ο πρώην αμυντικός της Λαμίας, Ανέστης Αναστασιάδης, έδωσε προβάδισμα στον Άρη, στον αγώνα με την ομάδα της Φθιώτιδας. Μιλώντας στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» εξήρε την ποιότητα του Άρη και τη δουλειά του Άκη Μάντζιου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις καιρικές συνθήκες και πόσο θα επηρεάσουν:
«Είναι ένα πρόβλημα οι καιρικές συνθήκες. Έχει έντονες βροχοπτώσεις στη Λαμία. Οι εξωτερικοί παράγοντες δίνουν διαφορετικό ρόλο στο παιχνίδι. Επηρεάζουν το ματς. Θα είναι δύσκολος αγώνας. Ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο. Είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα. Καθιστούν οι συνθήκες τον αγώνα ιδιαίτερο. Ίσως κριθεί στη δύναμη και την αποφασιστικότητα και μπορεί να αλλάξουν οι ισορροπίες στο γήπεδο. Η Λαμία με νέο προπονητή ίσως εμφανιστεί πιο αποφασιστική. Ο Άρης όμως είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο Πρωτάθλημα και παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο».

Για το τι διαφορετικό βλέπει στον εφετινό Άρη:
«Βλέπω πειθαρχία μετά την έλευση του κ. Μάντζιου. Βλέπω πλήρες ρόστερ που όποιος μπει στο γήπεδο δίνει επιλογές για να μην αλλάξει η υφή της ομάδας. Όλοι έχουν αποδεχθεί πως πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα και μετά το προσωπικό συμφέρον. Ο κ. Μάντζιος έχει κερδίσει τους παίκτες και έχει βγάλει το 100% από μεγάλους ποδοσφαιριστές σε ποιότητα και ρόστερ. Αυτό είναι το μυστικό του Άρη όπως επίσης η αμυντική λειτουργία και συνέπειά του. Στην Ελλάδα όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Ο Άρης έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά με 2-3 ενέργειες να κερδίσει κάποια ματς, ενώ δεν είχε αμυντική συνέπεια στα προηγούμενα ματς. Η άμυνα κερδίζει τα πρωταθλήματα. Η επίθεση κερδίζει αγώνες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.