Αναστασιάδης: «Πρέπει να κερδίζει τέτοια παιχνίδια ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team23 Ιανουαρίου 2020

Θα πρέπει να είναι προσεκτικός απέναντι στη Λαμία ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα είπε ο Ανέστης Αναστασιάδης στο Metropolis 95.5 και στο «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας ότι οι Μίσιτς, Σφιντέρσκι και Μπίσεσβαρ είναι τα βαρόμετρα της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι ΟΦΗ – Ολυμπιακός: «Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι οι τρεις ομάδες που παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο. Ο ΟΦΗ είναι καλός και επιθετικός. Έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο και πιστεύω ότι θα δούμε ένα καλό παιχνίδι που θα θυμίσει τα παλιά. Η ομάδα είχε αρκετούς τραυματισμούς και ήταν παίκτες που ήταν βαρόμετρα. Αυτό στοίχισε στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή είναι ένα ντέρμπι που η ομάδα θα πρέπει να δείξει εάν μπορεί να κάνει το βήμα για την εξάδα ή όχι»

Το εάν θα επηρεαστεί ο Ολυμπιακός από την πώληση Ποντένσε: «Ο Ποντένσε είναι ένα από τα σημαντικά χαρτιά. Ήταν βαρόμετρο αλλά στα τελευταία παιχνίδια έδειξαν ότι μπορούν. Υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες».

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λαμία: «Όσο πλησιάζει το πρωτάθλημα στο τέλος Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα. Και η Λαμία είναι μια δύσκολη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να προσέξει καθώς η Λαμία είναι έμπειρη και συμπαγής. Πρέπει όμως τα παιχνίδια αυτά να τα κερδίζουν και να πάνε στο μεταξύ τους παιχνίδι».

Τους παίκτες που ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ: «Αυτή τη στιγμή ο Μίσιτς και ο Σφιντέρσκι και ο Μπίσεσβαρ τραβούν το κουπί. Αυτοί οι τρεις είναι βαρόμετρα για την ομάδα».

Τη συνάντηση των μεγάλων: «Θέλω να είμαι αισιόδοξος αλλά δυστυχώς επειδή είμαστε στην Ελλάδα θα πρέπει να κάνει κάποιος μαθήματα για το πως λειτουργεί το ποδόσφαιρο. Μπορεί να βγει κάτι καλό αλλά δε θα φτάσουμε ποτέ τα υψηλά στάνταρ του αθλητισμού».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.