Αναστασιάδης: «Πίστευα πως ο Αρης θα χτυπήσει δυάδα, μετά το Μουντιάλ θα δούμε άλλο πρωτάθλημα»

Metrosport Team08 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λαμίας και νυν τεχνικός του Ατσαλένιου, Ανέστης Αναστασιάδης, και μίλησε για το Αρης-Λαμία, την πίεση που υπάρχει στους «κιτρινόμαυρους», τη συμπεριφορά των αμυντικών της ομάδας του Πάρντιου αλλά και τη μάχη του τίτλου της Σούπερ Λιγκ 1.


Για την πίεση που υπάρχει από τον κόσμο σε μια ομάδα:
«Η ατμόσφαιρα είναι πολύ σημαντική και δεν παίζουν ρόλο μόνο τα 90 λεπτά αλλά και το τι συμβαίνει μέσα στην εβδομάδα στην κοινωνία, στην πόλη, στην καθημερινότητά τους. Αντιλαμβάνονται οι ποδοσφαιριστές πως επενδύθηκαν πολλά χρήματα για να έρθει κάποιος τίτλος».

Για το Αρης-Λαμία: «Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα, πίστευα πως ο Αρης βάση ρόστερ θα διεκδικήσει τον τίτλο ή την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η εικόνα μας έχει διαψεύσει. Χρειάζεται χρόνο ο Αρης, στα τελευταία παιχνίδια του έχει βελτιωθεί, στη Λεωφόρο ήταν η πιο μεστή εμφάνιση που έχει κάνει, με τον ΟΦΗ θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη βάση ευκαιριών. Ο Αρης χρειάζεται 1-2 συνεχόμενα καλά αποτελέσματα για να φύγει και αυτή η αρνητική ενέργεια».

Για τη συμπεριφορά των αμυντικών του Αρη: «Ο Αρης με Μάντζιο ήταν πιο συμπαγής και οι ρόλο ήταν διαφορετικοί. Μετά τον Μάντζιο παίζει πιο επιθετικά, θέλει να πάρει περισσότερα ρίσκα και αλλάζει ο ρόλος των αμυντικών. Όταν παίζει πολύ ψηλά μια ομάδα, τότε είναι πιο δύσκολο για τον αμυντικό να τρέξει σε περισσότερο χώρο να προλάβει τον επιθετικό και έτσι η δουλειά του αμυντικού δυσκολεύει».

Για τη μάχη του τίτλου στη Σούπερ Λιγκ 1: «Μετά τη διακοπή θα δούμε ένα άλλο πρωτάθλημα, οι ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο θα φανούν βελτιωμένες και αυτό θα συμβεί και με τον Αρη. Οι ομάδες που διεκδικούν την παραμονή θα δουλέψουν και αυτές περισσότερο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.