Αναστασιάδης: «Είναι δύσκολες οι πρεμιέρες»

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2020

Είναι δύσκολες οι πρεμιέρες σύμφωνα με όσα είπε ο Ανέστης Αναστασιάδης σύμφωνα με όσα είπε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Εμείς που αγαπάμε τον αθλητισμό, περιμένουμε να δούμε ποδόσφαιρο. Θα είναι λίγο περίεργα χωρίς κόσμο αλλά θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Ελπίζουμε να αρθεί το μέτρο αυτό και να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο καθώς αυτός δίνει τον παλμό».

Για Άρη: «Είδα το παιχνίδι με τη Λάρισα. Σίγουρα θα είναι μια ομάδα που εντός θα είναι δυνατή. Υπάρχει δύναμη μεσοεπιθετικά. Θα πρέπει να καλυφθεί το κενό του Ιντέγε και να λύσει το επιθετικό πρόβλημα. Είδα μια ομάδα καλά γυμνασμένη, τρέχει παντού, προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Θέλει ακόμη».

Για τη Λαμία: «Η Λαμία δεν έχει αλλάξει πολλά. Έχουν φύγει κάποια παιδιά που είχαν βαρύτητα. Δείχνει ότι είναι σταθερή και ανταγωνιστική. Είναι μια ομάδα που είναι σκληροτράχηλη. Τα παιδιά ξέρουν τι ζητάνε στο γήπεδο. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι καθώς είναι πρεμιέρα και πάντα υπάρχει άγχος»

Για το ΠΑΟΚ – ΑΕΛ: «Σίγουρα θα είναι πιο έτοιμος και το ψυχολογικό κομμάτι θα είναι μεγάλο μετά την τεράστια πρόκριση. Είναι δύσκολες οι πρεμιέρες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.