Αναστασιάδης: «Εγκλημα που έγινε το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ τη Μεγάλη Πέμπτη» - Εύσημα στο Metropolis

Metrosport Team11 Μαΐου 2021

Υπέρ της απόφασης του Metropolis 95.5 για τη μη μεταδοση του ημιτελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ τάχθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο έμπειρος προπονητής χαρακτήρισε έγκλημα τον ορισμό του αγώνα τη Μεγάλη Πέμπτη προσθέτοντας ότι η κοινωνία βαδίζει προς τον αθεϊσμό.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δήλωσε χαρακτηριστικά:

Για τον ορισμό του ημιτελικού του Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ τη Μεγάλη Πέμπτη: «Για μένα ήταν έγκλημα. Υπήρχαν ημερομηνίες αλλά δυστυχώς όλη η κοινωνία βαδίζει προς τον αθεϊσμό. Αν δείτε στα ΜΜΕ, οι λέξεις Θεός, Χριστός, Παναγία ακούγονται σπάνια ή καθόλου. Αν ένας παπάς έχει κορωνοϊό, θα το λένε για καμία 15 μέρες. Λες και δεν πάει αλλού ο παπάς πλην της εκκλησίας. Εγώ έχω κοινωνήσει όπως και εκατομμύρια άνθρωποι. Γιατί δεν έχουν κορωνοϊό; Κανείς δεν το λέει. Δε λέμε για 2-3 χιλιάδες ανθρώπους, μιλάμε για εκατομμύρια. Και οι ψάλτες κάνουν 2 φορές τη βδομάδα το ράπιντ τεστ».

Για την απόφαση του Metropolis 95.5 για τη μη μετάδοση του ημιτελικού: «Θα το βρείτε μπροστά σας θετικά. Ό,τι δίνεις προς αυτή την πλευρά, σου επιστρέφεται 100 και 200 φορές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.