Αναστασάκος: «Ξαφνικά έγινε ήρωας ο Φερέιρα, να στηριχθούν οι Έλληνες»

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2020

Για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ  στο πρωτάθλημα, τον Αμπέλ Φερέιρα και τα ελληνόπουλα στο ρόστερ μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο Ηλίας Αναστασάκος.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για τον ΠΑΟΚ: «Είδα μόλις ένα παιχνίδι. Ξαφνικά ο Φερέιρα έγινε ο ήρωας αλλά νομίζω ότι αν έμπαινε το δοκάρι ή υπήρχε αποκλεισμός θα ήταν διαφορετική η κατάσταση. Υπήρξε μια στήριξη αλλά καλό θα ήταν να στηρίξουν και τους Έλληνες προπονητές.

Πιστεύω ότι αν ήταν Έλληνας προπονητής δεν θα είχε την ίδια στήριξη. Επιπλέον, πρέπει να καταλάβουμε ότι καλό θα είναι να στηρίζουμε τους Έλληνες παίκτες. Υπάρχουν τόσα πολλά παιδιά που πρέπει να ξέρουν τι θα γίνει. Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ. Δεν είναι μόνοι οι μεγάλοι αλλά και ομάδες που ζουν από το ποδόσφαιρο».

Πρόσθεσε: «Το συν των Ελλήνων είναι ότι δένονται με την ομάδα. Ο ξένος δεν μπορεί να έχει αυτό το δέσιμο. Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις. Όταν έχεις ένα κορμό Ελλήνων υπάρχει χημεία».

Για Σφιντέρσκι και Κούτσια: «Πιστεύω ότι θα χρειαστεί κάποιος άλλος. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο μικρός, δεν τον γνωρίζω. Θα παίξουν ρόλο και οι αγώνες, το αν προκριθεί. Στο τελευταίο παιχνίδι που είδα ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει τη φιλοσοφία του και ο Σφιντέρσκι βοηθάει στην κόντρα, είναι γρήγορος στο πλάι και μπορεί να κάνει τη δουλειά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.