ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναστασάκος: «Μπορεί να πάρει αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ, πιο ορμητικός ο Μπράντον από τον Σαμάτα»

Metrosport Team11 Απριλίου 2024

Ο ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητες να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Βέλγιο κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ απόψε στον πρώτο προημιτελικό του Conference League. Ο Ηλίας Αναστασάκος εκτίμησε πως ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί να κερδίσει, αλλά είναι ικανός να ανατρέψει και τα δεδομένα στο δεύτερο παιχνίδι, σε περίπτωση που δεν εξελιχθούν θετικά τα πράγματα σήμερα. Στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Ηλίας Αναστασάκος.

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο αποψινό πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά του Conference League απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ, ψηφίζοντας Μπράντον Τόμας αντί Αλί Σαμάτα για την επίθεση. Αρχικά ο Ηλίας Αναστασάκος αναφέρθηκε στο δικό του, όμορφο, παρελθόν στον ΠΑΟΚ λέγοντας: «Έχω κρατήσει φανέλες του ΠΑΟΚ, αρκετές. Δεν τις ξεχνάω. Όλες με το 9 που φορούσα στην ομάδα. Έχω κρατήσει αναμνήσεις και φίλους…

Ο ΠΑΟΚ ήταν η αποκορύφωση της καριέρας μου, πολύ ωραία και επιτυχημένη χρονιά. Ήταν μεγάλη στιγμή για εμένα, η πιο δυνατή». 

Ερωτηθείς για το ποιον θα επέλεγε ανάμεσα σε Σαμάτα και Μπράντον Τόμας απάντησε: «Αυτή τη στιγμή; Ο Μπράντον. Βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση πιστεύω από τον Σαμάτα. Μιλάμε για αυτό το παιχνίδι, το σημερινό. Θεωρώ ότι θα πήγαινε πιο καλά».

Για το τι χρειάζεται από τον φορ σήμερα ο ΠΑΟΚ; «Βασικά χρειάζεται ένα καλό αποτέλεσμα και δεν θα παίξει ρόλο μόνο ο επιθετικός νομίζω. Από τον επιθετικό ζητάς περισσότερο το γκολ. Ο ΠΑΟΚ το βρίσκει πιο εύκολα από τους περιφερειακούς και τους πίσω παίκτες και τα στημένα.

Δεν παίζει μόνο ρόλο το γκολ για τον επιθετικό, αλλά και τα υπόλοιπα. Το γκολ όμως είναι σημαντικό για τον επιθετικό.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα καλό αποτέλεσμα και στη φάση που είναι μπορεί να το πετύχει. Για εμένα ο Μπράντον είναι πιο γρήγορος και ορμητικός, κυνηγάει τις φάσεις, είναι εκτός έδρας ματς και πιστεύω θα πήγαινε πιο πολύ. Αυτή είναι η άποψή μου».

Σχετικά με το ποιο θεωρεί θετικό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Η νίκη… Και η ισοπαλία. Το καλύτερο είναι η νίκη. Για τον ΠΑΟΚ βέβαια αυτή την περίοδο και τον φετινό ΠΑΟΚ, όλα τα αποτελέσματα μπορεί να τα καταφέρει. Δείχνει ότι μπορεί να πετύχει γκολ, μπορεί και να δεχθεί, σίγουρα.

Παίζει με δύσκολη αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι μπορεί να φέρει οποιοδήποτε αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε έδρα. Είναι σε καλό φεγγάρι, σε καλή ψυχολογία, νομίζω μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Και να μην είναι θετικό έχει δυνατότητα να το γυρίσει στην Τούμπα.  Δεν το λέω εγώ, το έχει δείξει η ομάδα από μόνη της».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.