Αναστασάκος: «Ο ΠΑΟΚ έχει μεταπτώσεις στην απόδοση του, η άμυνα φέρνει τους τίτλους»

Metrosport Team19 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Αναστασάκος.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Ατρομήτου μίλησε αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση της Κυριακής μεταξύ των δύο ομάδων που έρχεται μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων. Ο έμπειρος στράικερ που πλέον ασχολείται με καταστήματα ένδυσης, σχολίασε ακόμα τη σταθερότητα του Δικεφάλου καθώς και τις επιχειρηματικές του κινήσεις στην Αθήνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για την επικείμενη αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ: «Έχω να πάω πολύ καιρό στο γήπεδο και είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάω στο γήπεδο να δω τον αγώνα με με τον ΠΑΟΚ. Ο Ατρόμητος δεν έγινε ξαφνικά αμελητέα ποσότητα, έχει φανέλα, ιστορία και είναι ομάδα που μπορεί να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις, αν κοιτούσε κανείς εξ αρχής το παιχνίδι στο πρόγραμμα, θα έλεγε πως είναι μία δύσκολη αναμέτρηση για τον ΠΑΟΚ. Από τη μεριά του ο ΠΑΟΚ δεν είναι το ίδιο σταθερός όπως παλιά και δεν θα πει κάποιος με σιγουριά ότι πάει στον Ατρόμητο να πάρει το παιχνίδι. Για τον Ατρόμητο ότι και να πάρει θα είναι καλό, καθώς μπορεί τα προβλήματα που υπάρχουν να συσπειρώσουν τους παίκτες και την ομάδα συνολικά».

Για τη σταθερότητα που δεν διακρίνει τον ΠΑΟΚ: «Σε κάθε παιχνίδι είτε θα δεχθεί γκολ είτε θα το γλυτώσει στο όριο. Η άμυνα είναι αυτή που φέρνει τους τίτλους, αυτό δεν έχει βρει ο ΠΑΟΚ και έχει τις μεταπτώσεις στην απόδοση του, ωστόσο είναι ένα απρόβλεπτο παιχνίδι αυτό με τον Ατρόμητο. Τη σταθερότητα τη βρίσκει ο επιθετικός, όταν λειτουργεί σωστά και η ομάδα. Όλοι ξέρουμε ότι οι επιθετικοί του ΠΑΟΚ είναι καλοί, αλλά θα τον βοηθήσει τον εκάστοτε επιθετικό και η ομάδα».

Αναφορικά με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες: «Όλοι οι κλάδοι έχουν πάθει μεγάλη ζημιά, αν όχι όλοι το μεγαλύτερο ποσοστό, όπως και ο ρουχισμός που έχει μεγάλη μείωση τζίρου. Εγώ διαθέτω ένα κατάστημα αθλητικών ρούχων, ήταν κλειστές οι ακαδημίες, οι ομάδες, ήταν και λίγο σφιχτές οι διοικήσεις και είχαν και αυτές τα προβλήματα τους. Εγώ ξεκίνησα τη δραστηριότητα μου πριν από πολλά χρόνια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.