Ανασκόπηση του 2017 στην ΕΠΣΜ

Metrosport Team27 Δεκεμβρίου 2023

Tο 2017 σηµαδεύτηκε από την ανάληψη της προεδρίας της ΕΠΟ από τον Βαγγέλη Γραµµένο και της ΕΠΣΜ από τον Σάββα ∆ηµητριάδη

5/1: Μηδενίστηκε ο Μέγας Αλέξανδρος Ελλήνων για το παιχνίδι του µε τον Εθνικό Μαλγάρων καθώς δεν κατέβηκε να αγωνιστεί. Με απόφαση της ΕΠΣΜ αναβλήθηκαν όλοι οι αγώνες που ήταν να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 7 - 8 Ιανουαρίου, λόγω των δυσχερών καιρικών συνθηκών.

12/1: Αναβάλλονται όλοι οι προγραµµατισµένοι αγώνες ανδρών όλων των κατηγοριών που ήταν να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 14 - 15 Ιανουαρίου, λόγω κακών συνθηκών που επικρατούν στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

25/1: Απορρίφθηκε από την ΕΠΣΜ η ένσταση του Αριστοτέλη για το παιχνίδι του µε τον Αγιο Γεώργιο.

8/2: Με απόφαση του δηµοτικού συµβουλίου Καλαµαριάς αίρεται η απόφαση για αποβολή του Αριστοτέλη από το δηµοτικό γήπεδο. Μετά από αυτή την εξέλιξη η οµάδα επιστρέφει στη φυσική της έδρα.

9/2: Αναβάλλονται από την ΕΠΣΜ τρία παιχνίδια που ήταν να διεξαχθούν στον Εύοσµο λόγω πραγµατοποίησης επιχείρησης εκκένωσης πληθυσµού στην περιοχή.

23/2: Μηδενίστηκε ο Στίβος για τον αγώνα του µε τον ∆ιγενή Κρυονερίου που είχε διακοπεί στο 92’ και ενώ το σκορ ήταν 0 -1. 8/3: Ο ΠAO Koυφαλίων κατέκτησε το Κύπελλο καθώς νίκησε στον τελικό τη Νίκη Μεσηµερίου µε 2-0.

12/4: Με πρωτοβουλία της ΕΠΣΜ και σε συνεργασία µε τον σύνδεσµο διαιτητών και προπονητών θα βρεθούν αντίπαλοι για καλό σκοπό, παίκτες Α1-Α’ κατηγορίας σε παιχνίδι που θα γίνει διαρκέσει τρία 30λεπτα.

20/4: Αποφασίστηκε από την ΕΠΣΜ να δηµιουργηθεί τράπεζα αίµατος

22/4: Τελικός παίδων ΕΠΣΜ-ΕΠΣ Ηρακλείου 1-0 με γκολ του Κώστα Σαλπιγγίδη στο γήπεδο Βάρης

27/4: Με δύο πανελλήνιους τίτλους στο σχολικό Πρωτάθληµα Λυκείων επέστρεψε από τα Γιάννενα στη Θεσσαλονίκη το Αριστοτέλειο καθώς πήρε την πρωτιά τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια. ∆εκτή έγινε η ένσταση του Ατρόµητου Τριαδίου για το παιχνίδι του µε την ΑΕ Κρήνης που είχε χάσει 1-2. Εγινε δεκτή ένσταση πλαστοπροσωπίας της οµάδας της Θράκης για το παιχνίδι µε τον Καπετάν Αγρα

29/4: Μετά από 53 ηµέρες επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κυµίνων Μαλγάρων Κυριάκος Αβραµίδης

30/4: Ε β γ α λ ε δελτίο στον Φοίνικα Πολίχνης ο 67χρονος Γιώργος Χαριτωνίδης και χθες ήταν στην 18άδα του Φοίνικα µε τη ∆όξα Ρετζικίου

8/5: ∆εν ολοκληρώθηκε ο επαναληπτικός τελικός πλέι άουτ για τον πρώτο όµιλο καθώς στο 89’ και ενώ το σκορ ήταν 1-1 και είχε δοθεί πέναλτι υπέρ του Ολυµπου η οµάδα του Μ. Αλεξ. Ελλήνων αποχώρησε σύσσωµη από το γήπεδο.

9/5: Ο Χάρης Βλάχος είχε συµµετοχή στο πρώτο Πρωτάθληµα της Α1 µε τα χρώµατα του Αχιλλέα Τριανδρίας και έπαιξε στο 17ο µε τα χρώµατα του ΠΟ Μαλακοπής.

11/5: «Ηταν το 2016 η καλύτερη οικονοµικά χρονιά για την ΕΠΣΜ της τελευταίας δεκαετίας» ανέφερε ο λογιστής της Ενωσης Τάσος Μαυρίδης και πρόσθεσε: «Το πλεόνασµα (έσοδα-έξοδα) ήταν 87 χιλιάδες ευρώ. Προϋπολογίστηκαν το 2016 έσοδα 335.200 ευρώ και εισπράχθηκαν 413.126. Εξοδα προϋπολογίστηκαν 335.200 και πραγµατοποιήθηκαν 344.538.

15/5: ∆ραµατικό χαρακτήρα είχε ο αγώνας του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου µε την ΑΕ Ευόσµου που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι και χρειάστηκε να χτυπηθούν τριάντα για να αναδειχθεί ο νικητής, που ήταν η ΑΕ Ευόσµου.

16/5: Στη διάρκεια εκδήλωσης που έγινε στα γραφεία της ΕΠΣΜ µοιράστηκαν στους εκπροσώπους του παιδικού χωριού SOS Πλαγιαρίου και στον σύλλογο γονέων και φίλων αυτιστικών ατόµων µε νοητική υστέρηση βόρειας Ελλάδας η «αχτίδα» από µια επιταγή αξίας 1536 ευρώ που ήταν τα έσοδα από τον

φιλανθρωπικό αγώνα επιλέκτων

21/5: Στη Γ’ Εθνική της νέας αγωνιστικής περιόδου θα συµµετέχει ο Μακεδονικός, ο οποίος επικράτησε στον τελικό των πλέι οφ του Ολυµπιακού Κυµίνων µε σκορ 3-1

28/5: Παραδοσιακά, από τις ιδρύτριες Ενώσεις της ΕΠΟ, Μακεδονίας, Αθηνών και Πειραιά, προβιβάζονταν ή συµµετείχαν στα µπαράζ ανόδου δύο οµάδες. Αυτό δεν συνέβη φέτος καθώς κάτι τέτοιο αποφάσισε η προηγούµενη διοίκηση της ΕΠΟ αλλά θα διορθωθεί την περίοδο 2017-2018.

28/5: Χρειάστηκε να κερδίσει τέσσερις φορές στη διαδικασία των πέναλτι η ΑΕ Ευόσµου για να πάρει το εισιτήριο της ανόδου στην Α1 και ενώ είχε τερµατίσει στην κανονική περίοδο στην έκτη θέση.

Η ανάληψη της προεδρίας της ΕΠΟ στις 18 Αυγούστου από τον Βαγγέλη Γραµµένο σηµατοδοτεί και αλλαγές στα διοικητικά της ΕΠΣΜ

3/6: Αιµοδοσία και οι τελικοί προπαίδων έγιναν στη Μίκρα ταυτόχρονα µε την 10η διοργάνωση ποδοσφαίρου «Σταύρος Ρεπανάς»

6/6: Καλύτερος παίκτης από τους αντίπαλους προπονητές το διάστηµα Ιανουάριος-Μάιος του 2017 βγήκε ο Παππάς του ΠΑΟΚ Κυµίνων Μαλγάρων.

8/6: Κερδισµένη του µεγάλου τελικού κυπέλλου παλαιµάχων η οµάδα της ΑΕ Φαλήρου

16/6: Την χρονιά που τελειώνει καθώς υπάρχει η εκκρεµότητα µε το θέµα του Αριστοτέλη έγιναν 2569 αγώνες (κανονικής περιόδου και κατάταξης). Αποβλήθηκαν 877 ποδοσφαιριστές και αγωνίστηκαν περισσότεροι από 70 χιλιάδες ποδοσφαιριστές. Στο Πρωτάθληµα υποδοµών συµµετείχαν εννέα χιλιάδες παίκτες ηλικίας από 7-17 ετών. Η επιτροπή διαιτησίας είχε στη διάθεση της 182 εν ενεργεία διαιτητές (επτά γυναίκες και 175 άνδρες).

19/6: Εγκρίθηκε ο απολογισµός της ΕΠΣΜ. Ο λογιστής της ΕΠΣΜ Τάσος Μαυρίδης επισήµανε: «Το 2016 είχαµε πλεόνασµα διαχείρισης µε αποτέλεσµα η καθαρή θέση της Ενωσης να έχει θετικό πρόσηµο για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία. Εξοφλήθηκε το δάνειο 120 χιλιάδων ευρώ, ενώ θα δώσουµε αυτόν τον µήνα την τελευταία δόση για την ρύθµιση στο ΙΚΑ.

22/6: Τα ηνία στους Νέους Οδυσσέα Κορδελιού καθώς δεν θα κατεβεί στο νέο Πρωτάθληµα ο Οδυσσέας. Πραγµατοποιήθηκε το 21ο All Star Παλαιµάχων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης 22/6. Ο ∆ηµήτρης Σίσκος είπε στο συµβούλιο της ΕΠΣΜ ότι υπάρχει δέσµευση από πέρσι για µικτούς οµίλους στην Α’ κατηγορία.

28/6: Απορρίφθηκε η έφεση που κατέθεσε ο Αριστοτέλης στις 22 Φεβρουαρίου κατά της ΕΠΟ και από χθες και επίσηµα Πρωταθλητής στον δεύτερο όµιλο της Β’ κατηγορίας είναι ο Αγιος Γεώργιος ενώ ο Αριστοτέλης θα παίξει µε τον Εθνικό Μετεώρων για το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στην Α’ κατηγορία. Η υπόθεση αφορά το παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου

Αριστοτέλης-Αγιος Γεώργιος 2-2 που έγινε στις 10/12 όταν η ΕΠΣΜ εφάρµοσε την απόφαση του δήµου και έτσι ο Αριστοτέλης παιξε τον αγώνα του µε τον Αγιο Γεώργιο στο γήπεδο του εγάλου Αλεξάνδρου.

5/7: Στον επαναληπτικό τελικό πλέι οφ ο Εθνικός Μετεώρων νίκησε τον Αριστοτέλη µε 3-0 και επανήλθε στην Α’ κατηγορία. 27/7Στα ερασιτεχνικά Πρωταθλήµατα και Κύπελλα επιτρέπονται µέχρι τέσσερις αλλαγές σε κάθε αγώνα. Είναι υποχρεωτική, µε ευθύνη της γηπεδούχου οµάδας, η παρουσία ιατρού αγώνα. Οι

πενήντα τρεις Πρωταθλήτριες οµάδες των Ε.Π.Σ. και οι τρεις δευτεραθλήτριες οµάδες των ιδρυτριών Ενώσεων, δηλαδή συνολικά πενήντα έξι (56) Οµάδες, προβιβάζονται στη Γ΄ Εθνική για την περίοδο 2018 - 2019.

11/8: Μετέχουν και οι οµάδες της Γ’ Εθνικής στο Κύπελλο. Ο τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣΜ θα γίνει µέχρι τις 18 Μαρτίου ενώ στις 20 Μαρτίου θα πρέπει να δηλωθεί ο Κυπελλούχος στην ΕΠΟ.

14/8: Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βαγγέλης Γραµµένος συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να εκλεγεί καθώς τον υποστηρίζουν ανοιχτά 35 Ενώσεις χωρίς να υπολογίζονται και οι ψήφοι των ΠΑΕ. Σύµφωνα µε το νέο καταστατικό της ΕΠΟ πρέπει ο πρόεδρος της ΕΠΟ να υποβάλει την παραίτηση του από τη θέση που κατέχει (προέδρου της ΕΠΣΜ) εντός πέντε ηµερών µετά την εκλογή του.

 ∆εν θα πάρουν µέρος στην Α’ κατηγορία ο Οδυσσέας Κορδελιού, η ΑΕ Αγίου Γεωργίου, ο ∆ιγενής Μονολόφου και ο Φοίνικας Καλαµαριάς • Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ∆εν θα δηλώσουν συµµετοχή Σµυρναϊκός Βαθυλάκκου και Φοίνικας Σχολαρίου. Στη Γ’ κατηγορία δεν θα δηλώσουν συµµετοχή στα Πρωταθλήµατα Κένταυρος, Πράσινη Θύελλα, Νέα Πολιτεία, Εύοσµος 2006, Μελισσουργός. Μακεδονία Καλαµωτού, ΑΕ Πολυδενδρίου, ΑΣ Βασιλούδι, Αστέρα Ανάληψης, ∆όξα Αδένδρου, ∆όξα Περιβολακίου, Ιπποκράτης Σουρωτής, Μέγας Αλέξανδρο Βραχιάς. 18/8Η πανηγυρική εκλογή του Γραµµένου στην προεδρία της ΕΠΟ φέρνει αλλαγές και στην προεδρία της ΕΠΣΜ καθώς θα πρέπει να παραιτηθεί εντός πέντε ηµερών.

23/8: Πρόεδρος ή τ α ν ο Γραµµένος στην ΕΠΣΜ για 13 χρόνια και τέσσερις µήνες και συνολικά 4905 µέρες καθώς ενδιάµεσα της θητείας του υπήρξε προσωρινή διοίκηση µε πρόεδρο τον ∆ιονύση Ψωµιάδη.

Νέο κεφάλαιο για τον Βαγγέλη Γραµµένο

Αποφάσεις για πολλά θέµατα πήρε το συµβούλιο της ΕΠΣΜ στις 24/8 στο οποίο προήδρευσε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣΜ Κλήµης Γούναρης µαζί µε τον γενικό γραµµατέα Σάββα ∆ηµητριάδη. Μίνι Πρωτάθληµα ενός γύρου θα γίνει στα πλέι οφ, στα πλέι άουτ όλων των κατηγοριών αν η διαφορά είναι δέκα βαθµοί ή και παραπάνω δεν θα γίνονται. Αναβλήθηκε η κλήρωση των αγώνων της Γ’ κατηγορίας. Για ακριβοδίκαιη µοιρασιά των οµάδων στους οµίλους µίλησε ο Σάββας ∆ηµητριάδης

3/8: Μέλη σε επιτροπές της ΕΠΟ είναι: ιατρική: Μολυβάς, ιδιότητας ποδοσφαιριστών Σοµπατζης, ασφαλείας και γηπέδων Ιγνατιάδης.

 5/9: Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραµµένος εισηγήθηκε στο συµβούλιο της ΕΠΣΜ να αναλάβει νέος πρόεδρος της ΕΠΣΜ ο Σάββας ∆ηµητριάδης κάτι που έγινε οµόφωνα δεκτό. Κατάθεση ψυχής του Γραµµένου στον απολογισµό της 15ετούς θητείας του.

 9/9: Οµόφωνα αποδεκτές έγιναν από το δ.σ. της ΕΠΣΜ οι προτάσεις του Σάββα ∆ηµητριάδη όσον αφορά την αναδιάρθρωση του δ.σ. και την συγκρότηση των επιτροπών. ∆ηµιουργείται επιτροπή σάλας και άµµου. Γενικός γραµµατέας ανέλαβε ο Παναγιώτης Γιουρούκαλης ενώ 15ο µέλος στο δ.σ. µπήκε ο Ανέστης Παπαδούδης.

22/9: Συζητήθηκε η δηµιουργία ταµείου αρωγής ερασιτεχνών παικτών. Το πρόγραµµα θα τεθεί σε ισχύ µόλις τελειώσουν όλες επαφές µε τους γιατρούς και την κλινική. Οσα σωµατεία επιθυµούν θα ορίζεται στους αγώνες τους δικός τους γιατρός που να µην είναι όµως στη λίστα της ΕΠΣΜ. Στους πάγκους και ο γυµναστής.

5/10: Κατόπιν συνάντησης της επιτροπής ανάπτυξης και υποδοµών της ΕΠΣΜ και των εκπροσώπων – υπευθύνων που διαθέτουν ιδιωτικά αθλητικά κέντρα αποφασίστηκε το Σαββατοκύριακο 7 – 8 Οκτωβρίου να µην πραγµατοποιηθεί κανένας αγώνας στις κατηγορίες Προπαίδων 9 Χ 9, Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Μπαµπίνι, µέχρι τα σωµατεία που λαµβάνουν µέρος σ’ αυτές τις κατηγορίες να τακτοποιήσουν τις εκκρεµότητές τους, να καταθέσουν δήλωση συµµετοχής, καταστάσεις Υγείας και ακόµη να εκδώσουν για τους αθλητές δελτία ΕΠΟ η ή προσωρινά που εκδίδει η ΕΠΣΜ.

 1/11 ∆ιευθυντής των γραφείων της ΕΠΣΜ ο Τάσος Μαυρίδης

10/11: Μετά από απόφαση της ΕΠΣΜ ο αγώνας Αστραπή Μεσαίου – ΠΑΟΚ Σταυρού που διακόπηκε θα συνεχιστεί για το υπολειπόµενο της διακοπής χρονικό διάστηµα επειδή κρίθηκε ότι ο αγώνας δεν έληξε ΧΩΡΙΣ υπαιτιότητα και των δύο διαγωνιζοµένων οµάδων.

13/10: «Είναι έγκληµα να µπει το στοίχηµα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Σάββας ∆ηµητριάδης και ενώ είχε προηγηθεί την Τετάρτη η τοποθέτηση έξι παιχνιδιών Κυπέλλου της ΕΠΣΜ σε διαδικτυακή µη νόµιµη εταιρία.

14/10: Η  ΕΠΣΜ καταδικάζει την εµφάνιση αγώνων σε παράνοµες διαδικτυακές σελίδες. Εκλεισε προχθές η τετράµηνη µεταγραφική περίοδος Ιουλίου-Οκτωβρίου µε ρεκόρ µετακινήσεων

16/11: Μηδενισµός του Σταυραετού για το παιχνίδι µε την Ενωση Συκεών. Με απόφαση του δ.σ. της ΕΠΣΜ θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη µνήµη των θυµάτων των καταστροφικών πληµµυρών που έπληξαν το νοµό Αττικής.

18/11: Αναβλήθηκαν οι αγώνες του σαββατοκύριακου προκειµένου να προστατευθεί η σωµατική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και να αποφευχθεί η περαιτέρω επιβάρυνση των αγωνιστικών χώρων. 21/11: Αποφασίστηκε στο χθεσινό δ.σ. της ΕΠΣΜ να διεξάγονται µια φορά τον µήνα συµβούλια στην περιφέρεια παρουσία των σωµατείων της αντίστοιχης περιοχής και το πρώτο θα γίνει στον Αγιο Βασίλειο. Τέθηκε στο συµβούλιο το θέµα δηµιουργίας αθλητικού κέντρου στην περιφέρεια όπου θα γίνονται δραστηριότητες των µικτών αγωνιστικών και προαγωνιστικών οµάδων. Κάθε Τρίτη από τις 18.00 έως τις 20.00 αντιπροσωπεία του δ.σ. της ΕΠΣΜ θα δέχεται εκπροσώπους σωµατείων, προκειµένου να εκφράζουν τα παράπονά τους για όποιο ζήτηµα τους απασχολεί.

30/11: Απασχόλησε ιδιαίτερο το δ.σ. της ΕΠΣΜ όσα συνέβησαν σε παιχνίδι προπαίδων 9Χ9 όπου έπεσε ξύλο στην κερκίδα µεταξύ µπαµπάδων. Αποφασίστηκε να γίνουν συγκεντρώσεις µε θέµα την συµπεριφορά των γονέων παρουσία και παιδοψυχολόγου. 1/12 Παραίτηση του Μ. Αλεξάνδρου 2014 από το Πρωτάθληµα. Στη συνάντηση της ΚΕ∆/ΕΠΟ µε τις επιτροπές διαιτησίας ενώσεων από την Ε∆/ΕΠΣΜ µέσω του Αλέκου Τικόζογλου πρόταση ήταν να δοθούν κίνητρα στους νέους διαιτητές.

4/12: Κλήθηκε από την ΕΠΣΜ ο γιατρός του αγώνα της Αναγέννησης Χαλκηδόνας µε τον Αξιό Ανατολικού προκειµένου να παράσχει διευκρινίσεις για την ολιγόλεπτη απουσία του από το παιχνίδι. Ως γνωστό η παρουσία γιατρού είναι υποχρεωτική από την έναρξη µέχρι τη λήξη κάθε αγώνα και την ευθύνη φέρει ο γηπεδούχος.

7/12: Προκρίθηκαν οι Νέοι της ΕΠΣΜ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΕΠΣ Μακεδονίας µε την ΕΠΣ Ηµαθίας συγκεντρώθηκαν τρόφιµα και είδη πρώτης ανάγκης, προκειµένου να ενισχυθεί το κοινωνικό παντοπωλείο του Συνδέσµου «Πνοή Ζωής για τα Παιδιά». Αποκλεισµός της Θράκης για δύο µήνες για το παιχνίδι µε τη ∆όξα Γερακαρούς που διεκόπη.

8/12: Αποφασίστηκε να πραγµατοποιηθούν συγκεντρώσεις στους χώρους άθλησης-αγώνων που θα δίνουν τα τµήµατα υποδοµών της ΕΠΣΜ και σε αυτές θα µετέχουν υποχρεωτικά οι εκπρόσωποι των σωµατείων-ακαδηµιών, οι προπονητές και οι γονείς των αγωνιζόµενων προκειµένου να ενηµερωθούν από εξειδικευµένους επιστήµονες για την αποφυγή φαινοµένων βίας και bullying στα µικρά παιδιά και στους νεαρούς διαιτητές που παίζουν στα παιδικά. «Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρξει ένας κώδικας συµπεριφοράς µεταξύ των σωµατείων και των γονέων προκειµένου να αποφύγουµε αντιαθλητικές συµπεριφορές απέναντι στους αγωνιζόµενους νεαρούς ποδοσφαιριστές και διαιτητές. Το λάθος του διαιτητή είναι µέρος του παιχνιδιού και για αυτό πρέπει να αποφεύγουν το bullying στους διαιτητές» ανέφερε ο Σάββας ∆ηµητριάδης

10/12: Αποχώρησε η ∆άφνη Ακροποτάµου στο 34’ του αγώνα µε τον Αίολο. Η ΕΠΣΜ διοργάνωσε ηµερίδα

για την διοίκηση και οργάνωση των σωµατείων τη λογιστική οργάνωση (φορολογικές δηλώσεις, τήρηση βιβλίων κ.α.) και ασφάλιση των συνεργατών τους.

17/12: Ενισχύθηκε αισθητά η τράπεζα αίµατος της ΕΠΣΜ από την δεύτερη αιµοδοσία

18/12: Ο Στίβος δεν κατέβηκε να παίξει στο παιχνίδι µε τον Ποντιακό

20/12: Πρωτιά και για τους παίδες της ΕΠΣΜ.

21/12: Περισσότερο ψηφίστηκε από τους αντίπαλους προπονητές ο Ιγνατίδης

23/12: Προτάσεις έκανε ο Σάββας ∆ηµητριάδης για οικονοµικές ελαφρύνσεις των σωµατείων. Συγκεκριµένα να µειωθεί κατά 50 ευρώ το ποσό που δίνουν τα σωµατεία στην ΕΠΣΜ για τα εισιτήρια. Ακόµη να δοθούν κίνητρα στις οµάδες Β’ και Γ’ κατηγορίας προκειµένου να συµµετάσχουν στο Κύπελλο αλλά και για οµάδες που δεν µετέχουν στα Πρωταθλήµατα για να επιστρέψουν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.