Ανασκόπηση του 2006 στην ΕΠΣΜ (θέμα αρχείου)

Χρήστος Λιάπης27 Δεκεμβρίου 2023

Καλή χρονιά ήταν το 2006 για τις ομάδες της ΕΠΣΜ καθώς παραδόθηκαν σε χρήση πολλά γήπεδα


Δόθηκαν σε χρήση μετά την τοποθέτηση πλαστικού τάπητα τα γήπεδα της Πυλαίας, του Αγίου Γεωργίου, της Νεάπολης, του Ευόσμου.

Βοηθητικό με πλαστικό τάπητα υπάρχει μεταξύ άλλων στον Εύοσμο και στην Τριανδρία. Ακόμη δόθηκε σε χρήση το γήπεδο των Μετεώρων, αλλά και το νέο γήπεδο στολίδι των Συκεών. Μεγάλη πρόοδο αποτελεί ότι τα πιο πολλά γήπεδα μέσα στην πόλη είναι με φυσικό και με πλαστικό τάπητα. Ξερά παραμένουν αυτά του Καρατάσου, του Μεγάλου Αλεξάνδρου και το δεύτερο γήπεδο του Θερμαϊκού, ενώ σε άσχημη κατάσταση είναι το χόρτο του γηπέδου της Ελπίδας Ευόσμου. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να παραδοθεί το γήπεδο του Δρυμού, ενώ πρόβλημα για πολλές ομάδες είναι ότι δεν έχουν γήπεδα για προπονήσεις. Ξερό παραμένει το προπονητήριο της Μαλακοπής, ενώ ακόμη δεν ευοδώθηκαν οι προσπάθειες λόγω εμποδίων που υπάρχουν για να γίνουν γήπεδα στην περιοχή της ΕΚΟ για τις μικτές. Αρνητικό στοιχείο είναι το πρόστιμα που πρέπει να πληρώσουν οι ποδοσφαιριστές και μιλάμε για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές όταν αποβάλλονται από αγώνες ακόμη και με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στη γ.σ. της ΕΠΟ που θα γίνει το καλοκαίρι θα γίνουν κινήσεις ώστε να πάψουν να υφίστανται αυτές οι ποινές. Το μέτρο για τους 32άρηδες έπαψε να υφίσταται και είναι θετικό στοιχείο. Από την άλλη για το μέτρο για τους μικρούς υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Αλλοι λένε ότι θα πρέπει να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο και άλλοι να καταργηθεί. Στα αρνητικά είναι τα επεισόδια στον αγώνα της Αστραπής Δενδροποτάμου με τον ΑΟ Θράκης με αποτέλεσμα να τιμωρηθούν και οι δύο. Στο πρώτο εξάμηνο πολλές ήταν οι περιπτώσεις πλαστοπροσωπίας. Στα θετικά το φερπλέι από παίκτη της Κριθιάς που αν και ήταν σε θέση για γκολ έβγαλε τη μπάλα έξω. Ακόμη ο βραδινός αγώνας μεταξύ του Φοίνικα Πολίχνης και της Ηλιούπολης που συγκέντρωσε πολύ κόσμο και κρίθηκε στα πέναλτι υπέρ της Ηλιούπολης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.