Ανασκόπηση του 2004 στην ΕΠΣΜ (θέμα αρχείου)

Χρήστος Λιάπης27 Δεκεμβρίου 2023

Δεν ήταν ότι καλύτερο το 2004. Στο πρώτο δίμηνο υπήρξαν πολλές αναβολές λόγω κακοκαιρίας με αποτέλεσμα η ΕΠΣΜ να αναγκαστεί να αναπροσαρμόσει τον προγραμματισμό της. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η περίπτωση των δύο Αργεντινών Τόρες και Μαρινάρο και οι ενστάσεις και εφέσεις που υπήρξαν για αντικανονική συμμετοχή τους. Το αποτέλεσμα ήταν τα μπαράζ στον πρώτο όμιλο της Α’ κατηγορίας να ολοκληρωθούν μέσα στο καλοκαίρι. Ο Οδυσσέας Κορδελιού πέτυχε το τέσσερα στα τέσσερα και μετά από μια πραγματική Οδύσσεια και τη νίκη του στις 26 Ιουνίου επί του Ελευθεριακού πήρε την άνοδο στην Α1.

Αλυτο το γηπεδικό πρόβλημα: Τα πράγματα θα βελτιωθούν όταν δοθούν στις ομάδες τα γήπεδα Αγίου Παύλου και Καλαμαριάς. Αυτή τη στιγμή δεν γίνονται παιχνίδια στα γήπεδα Μενεμένης, Μετεώρων, Πυλαίας (ξερό), ενώ σοβαρό πρόβλημα υπάρχει και στον Εύοσμο. Αναμένεται εξάλλου και η τοποθέτηση χορτοτάπητα στο γήπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Στον αντίποδα ολοκληρώθηκαν τα έργα και είναι στη διάθεση των ομάδων τα γήπεδα ΑΕ Φοίνικα, Αγίου Γεωργίου, Πολίχνης και τα δύο γήπεδα των Αμπελοκήπων ενώ γίνονται έργα σε διάφορα μέρη του Νομού.

Ο θεσμός του Κυπέλλου: Ο ΑΣ Αμπελόκηποι παρά τον υποβιβασμό του στην Α1 κατάφερε να αναδειχθεί κυπελλούχος. Μέσα στην χρονιά έγινε ο σύνδεσμος ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή με πρόεδρο τον Στέφανο Τσίφκα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.