Ανάρτηση - υπόκλιση Λάουρας Γκαρσία σε Τζόλη και μαχητικό πνεύμα

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ με περίσσια άνεση και με το ευρύ 5-0 πέρασε το εμπόδιο της Λάρισας κάνοντας check in στην επόμενη φάση από το πρώτο κιόλας παιχνίδι της σειράς. 

Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού χωρίς καμία αμφιβολία ο Χρήστος Τζόλης που σκόραρε επί 3 κάνοντας το πρώτο του επαγγελματικό χατ - τρικ και γράφοντας ένα ακόμα σπουδαίο κεφάλαιο στην ήδη πολύ όμορφη ποδοσφαιρική του ιστορία.

Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ, δέχθηκε και τα συγχαρητήρια από τη γυναίκα του προπονητή του, Λάουρα Γκαρσία, η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχολίασε την εμφάνιση του νεαρού άσσου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά, «Μπράβο αγόρι μου. Όλο το μέλλον μπροστά».

Η σύζυγος του Πάμπλο Γκαρσία δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη σημερινή εμφάνιση του Δικεφάλου, μέσα από τα όσα αναφέρει από την επίσημη σελίδα της στο Instagram, αναφέροντας ειδικότερα, «Η ομάδα που θέλουμε όλοι να βλέπουμε, να παλεύουν όλοι μαζί καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα». Για να συμπληρώσει: «Δεν μιλάω μόνο για το αποτέλεσμα αλλά μιλάω και για αυτό που είδα εντός αγωνιστικού χώρου τα τελευταία παιχνίδια. Είδα παίχτες να θέλουν να νικήσουν και να παίξουν», ενώ στο τέλος ρώτησε τους ακολούθους της  αν συμφωνούν. 


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.