Ανάρτηση Κούβελα για Μητσοτάκη, covid-19 και... μπηχτή για τα μέτρα!

Metrosport Team14 Μαρτίου 2022

Ανάρτηση στα social media έκανε ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, με αφορμή τη νόσηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αν και τριπλά εμβολιασμένος.

Ο κ.Κούβελας σχολίασε τα υποχρεωτικά μέτρα κατά του κορωνοϊού στη χώρα, που όπως δήλωσε δεν προστατεύουν κανένα ενώ τα χαρακτήρισε άκριτα και αντιεπιστημονικά.

«Σήμερα έμαθα ότι κόλλησε SARS-COV2 ο Πρωθυπουργός της Χώρας, μετά από τριπλό εμβολιασμό και συνεχή χρήση μάσκας, υψηλής προστασίας.

Φυσικά του ευχόμαστε περαστικά, αλλά θα ήθελα να θυμίσω ότι τα “υποχρεωτικά” αυτά και αστυνομικά μέτρα δεν προστατεύουν κανέναν, ούτε καν τον πρωθυπουργό της Χώρας.

Επίσης θα ήθελα να θυμίσω ότι η «αστοχία» προϊόντος θεωρείται ανεπιθύμητη και πρέπει να αναφέρεται στον ΕΟΦ!

Φυσικά οι συναντήσεις του κ. Μητσοτάκη με τον Παναγιώτατο Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίο και τον Ηγέτη της Γείτονος κ. Ερντογκάν, χωρίς μάσκες, αλλά και χωρίς άλλα προληπτικά μέτρα, ενέχουν την πιθανότητα ο κ. Μητσοτάκης να έχει «κολλήσει» τους παραπάνω ευπαθείς συνανθρώπους μας και άθελά του να προκαλέσει μεγάλη εκκλησιαστική ή/και διμερή, ως και διεθνή κρίση!

Ας ξανασκεφτούμε λοιπόν τις συνέπειες των μέτρων που άκριτα και αντιεπιστημονικά έχουμε πάρει…»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.