Σακίρα και Πικέ «ξεκατινιάζονται» με το... Ferrari ή Twingo, Rolex ή Casio

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2023

Μπορεί η Σακίρα όλους αυτούς τους μήνες να έμεινε σιωπηλή γύρω από την υπόθεση του χωρισμού της, όμως μάλλον περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να ξεσπάσει, με τον δικό της τρόπο. Έτσι, πήρε το μικρόφωνο και έφτιαξε ολόκληρο diss για χάρη του Πικέ και της νέας του σχέσης.

Και επειδή η ίντριγκα είναι κάτι που λατρεύεται παγκοσμίως- όπως και το ποδόσφαιρο- το τραγούδι της κράσαρε την πλατφόρμα του Youtube, αφού Πάνω από 87 εκατομμύρια άνθρωποι έσπευσαν να το ακούσουν. Μάλιστα, έγινε το νέο λάτιν μουσικό VIDEO με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία της πλατφόρμας.

Από τους στίχους που ξεχωρίζουν είναι το "Αντάλλαξες μία Ferrari με ένα Twingo, αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio" . Ακούστε το νέο της κομμάτι...αφιερωμένο στον πρώην άντρα της.

Ο άλλοτε αμυντικός της Μπαρτσελόνα δεν άφησε αναπάντητα τα «καρφιά» της πρώην συζύγου του, αναφέροντας σε πρόσφατο stream του πως σύναψε χορηγική συμφωνία με την… Casio, φορώντας, μάλιστα, ρολόι της γνωστής μάρκας, θέλοντας να πικάρει τον στίχο της Σακίρα. Τόνισε παράλληλα πως θα πάει στο γήπεδο σήμερα με... ένα Renault Twingo.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.