Άναψαν τα αίματα με Ορφανό και Ζεϊμπέκη στο δημοτικό συμβούλιο

Metrosport Team20 Ιουλίου 2020

Ένταση προκλήθηκε στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης για τον απολογισμό του έργου της διοίκησης το πρώτο τετράμηνο. Μια αναφορά του επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον», Γιώργου Ορφανού, ήταν αρκετή για να ανάψει τα αίματα και να «φουντώσει» τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Νίκο Ζεϊμπέκη.  

Ο κ. Ορφανός άσκησε κριτική στον Κωνσταντίνο Ζέρβα ότι «εξαγόρασε» δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης για να καταφέρει να δημιουργήσει ένα λειτουργικό διοικητικό σχήμα. «Ο δήμαρχος φρόντισε, αντί να έρθει σε συζήτηση με άλλες παρατάξεις, να εξαγοράσει άτομα που διψούσαν για εξουσία» σχολίασε ο κ. Ορφανός.  

Εξοργισμένος, ο Νίκος Ζεϊμπέκης, ο οποίος εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Νίκου Ταχιάου, ζήτησε από τον Γιώργο Ορφανό να ανακαλέσει, φωνάζοντας ότι ο ίδιος προσβάλλεται προσωπικά και δεν ανέχεται τέτοιους χαρακτηρισμούς. «Ο καθένας χαρακτηρίζεται από τις πράξεις του» ήταν η απάντηση του Γιώργου Ορφανού, ενώ λάδι στη φωτιά έριξε και ο σύμβουλος της Τριανδρίας, Σταύρος Καλαϊτζίδης, ο οποίος σημείωσε: «Φυσικά και εξαγοραστήκατε. Αν δεν επιθυμούσατε τον μισθό του αντιδημάρχου, δεν θα δεχόσασταν αυτές τις θέσεις».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.