Ανανεωτική κίνηση: Ποδόσφαιρο-Πολιτική, σημειώσατε 2

Metrosport Team19 Νοεμβρίου 2020

Η Ανανεωτική κίνηση με επικεφαλής τον Χρήστο Περκουλίδη δηλώνει τα εξής: Με την απαισιοδοξία που μας είχε επηρεάσει το τελευταίο διάστημα και την αποσταθεροποίηση της χώρας σε όλα τα επίπεδα λόγω COVIT-19 και όχι μόνο, ένα είναι σίγουρο ότι θα χρειαστούμε πάρα πολύ χρόνο για να επανέρθουμε στην κανονικότητα. Η άποψη μας είναι, ότι το πρόβλημα της μετάδοσης του ιού και μετά εμβολίου εποχή, για λόγους που όλοι μας έχουμε αντιληφθεί, θα εξακολουθεί να μας απασχολεί καθημερινά. Όσον αφορά τον δικό μας χώρο…. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ σημειώσατε 2.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται ξανά…. Θλιβερή η πορεία των πολιτικών και των κυβερνήσεων. Δεκανίκια των μεγάλων επαγγελματικών ομάδων και το αντίθετο. Η ΕΠΟ ανήμπορη να ορθώσει ανάστημα και πως να το κάνει άλλωστε αφού έχει χάσει την αξιοπιστία της, έχει αφήσει έρμαιο στα χέρια της ΓΓΑ το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με ότι αυτό συνεπάγεται. Την ενίσχυση που θα πάρουν ΠΟΣΑ ερασιτεχνικά σωματεία, ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ. Εννοείται ότι την δεδομένη στιγμή εκμεταλλεύονται την ανάγκη των σωματείων για οικονομική ενίσχυση. Η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ στην προκήρυξη της αλλά και στην συνέντευξη τύπου που έδωσε στις 31.10.19 ζητά να θεσμοθετηθεί ετήσιο πάγιο κονδύλι για τις ανάγκες των συλλόγων αναλόγως την κατηγορία, να αναλάβει η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ Η ΓΓΑ τα πάγια έξοδα των ενώσεων, και να καταργηθούν οι συμμετοχές σε κύπελο πρωτάθλημα, και σε αγώνες τμημάτων υποδομών. Η ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ που ανακοίνωσε ο υπουργός με την συνεργασία της FIFA UEFA κάνει πιο εύκολο το να πραγματοποιηθούν οι παραπάνω απαιτήσεις μας, φτάνει η ανάπτυξη του αθλητισμού στην χώρα μας να μην αφορά μόνο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο όπως πάντα.

ΥΓ: Τα γραφεία της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ είναι κλειστά;; Σεμινάριο προπονητών υπό την αιγίδα της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΙΜΗ 100 ΕΥ;;; Tα λόγια είναι περιττά….

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.