Ανανέωση... ασφάλειας στο συμβόλαιο του Τζόλη

Metrosport Team26 Ιουνίου 2020

Ο Χρήστος Τζόλης είναι, χωρίς δεύτερη σκέψη, το πρόσωπο των ημερών στην ποδοσφαιρική Ελλάδα και όχι μόνο στον ΠΑΟΚ. Ο 18χρονος επιθετικός με τις δύο διαδοχικές εμφανίσεις του κόντρα σε ΟΦΗ (στην οποία σημείωσε και ένα υπέροχο γκολ) και Ολυμπιακό κατάφερε να προκαλέσει άκρως εγκωμιαστικά σχόλια για το ταλέντο του που ήταν βέβαια γνωστό εντός ομάδας και ειδικά στον προπονητή της Κ19, Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Δικέφαλος είχε φροντίσει πριν από περίπου επτά μήνες, τον Δεκέμβριο του 2019, να κάνει επαγγελματικό συμβόλαιο στον νεαρό επιθετικό με διάρκεια ως το 2022 και ετήσιες απολαβές 60.000 ευρώ, ωστόσο, η ραγδαία εξέλιξη του δημιουργεί την ανάγκη ο ΠΑΟΚ να εξετάσει άμεσα την προοπτική της αναπροσαρμογής και επέκτασής του του.

Ο λόγος είναι πολύ απλός και εξηγείται με την παράθεση της ρήτρας αγοράς που έχει μπει στο συμβόλαιο που είχε κάνει λίγους μήνες πριν και φτάνει τα 1,7 εκατ. ευρώ. Με την εξέλιξη που δείχνει ο νεαρός επιθετικός είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλείς κυρίως απέναντι σε σειρήνες από το εξωτερικό που εντοπίζουν γρήγορα τα ξεχωριστά ταλέντα και στην περίπτωση του Τζόλη αυτό ήδη έχει γίνει.

Γι’ αυτό, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ο 18χρονος παίκτης και ο ατζέντης του θα κληθούν να συμφωνήσουν σε ένα νέο συμβόλαιο (λογικά με κάποια μικρή αύξηση στις απολαβές του και επιμήκυνση στην διάρκεια του), στο οποίο είτε θα μπει μεγαλύτερη ρήτρα, είτε θα αφαιρεθεί εντελώς η ρήτρα, έτσι άλλωστε ο ΠΑΟΚνα ορίζει ο ίδιος τιμή πώλησης όταν και αν κάποτε θελήσει να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση.

Πιθανόν οι τελικές συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο θα γίνουν με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας και όταν πλέον έχει πει σε εφαρμογή το πλάνο του νέου ΠΑΟΚ που έχει σχεδιάσει με εντολές της οικογένειας Σαββίδη ο Όλαφ Ρέμπε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.