Ανανεώσεις Άρη: Από τα λόγια στις πράξεις

Γιώργος Στράντζαλης27 Φεβρουαρίου 2021

Δεδομένη είναι η κοινή επιθυμία Αρη και Λούκας Σάσα να συνεχίσουν μαζί για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη. Αυτή αποτυπώθηκε τόσο μετά την τελευταία συνάντηση που είχε ο ποδοσφαιριστής με τον Θόδωρο Καρυπίδη, στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου, όσο και λίγο αργότερα σε επίσημη τοποθέτηση τού Βραζιλιάνου ο οποίος χαρακτηριστικά είχε πει ότι… “από τη στιγμή που το θέλουμε και οι δύο, δύσκολα δεν θα τα βρούμε”.

Από εκείνο το ραντεβού, ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχει προκύψει επίσημη συμφωνία με αποτέλεσμα να δίνεται “τροφή” σε άλλες ομάδες να κάνουν σκέψεις για τον Βραζιλιάνο μέσο του Αρη, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο. Πιο πρόσφατο παράδειγμα αποτελούν τα δημοσιεύματα του Αθηναϊκού Τύπου ότι η ΑΕΚ έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον Λούκας Σάσα. Δημοσιεύματα τα οποία έδωσαν τροφή για σκέψεις και… παρασκηνιακές συζητήσεις. Στον Αρη θέλουν να βάλουν τέλος σε αυτά τα σενάρια, και προς αυτήν την κατεύθυνση θέτουν εκ νέου προτεραιότητα την επέκταση του συμβολαίου του Σάσα, ο οποίος αποτελεί μια σημαντική “σταθερά” για την ομάδα.

Με βάση τις επαφές που έγιναν στο προηγούμενο διάστημα το κλίμα που έχει καλλιεργηθεί είναι θετικό και “δείχνει” συμφωνία, αφού και στο οικονομικό κομμάτι έχει καλυφθεί σημαντικό μέρος της απόστασης που υπήρχε στο ξεκίνημα των συζητήσεων. Ωστόσο, για να κλείσει οριστικά το θέμα και συγχρόνως να σταματήσουν τα σενάρια για το μέλλον του ποδοσφαιριστή, θα πρέπει ο Αρης -μέσω του Καρυπίδη – να κάνει το τελικό ραντεβού καταθέτοντας στον παίκτη ολοκληρωμένη την τελική πρόταση, που προβλέπει διετούς επέκταση με αυξημένες οικονομικές απολαβές. Πέραν της περίπτωσης του Λούκας Σάσα το καλοκαίρι λήγει και το συμβόλαιο του Δεληζήση. Με τον Έλληνα αρχηγό επίσης υπάρχει συμφωνία σε προφορικό επίπεδο, για νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, η οποία αναμένεται να επικυρωθεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.