Ανανέωσε και ο Γρηγοριάδης με τον Μακεδονικό

Metrosport Team17 Ιουλίου 2020

Τα γκολπόστ του Μακεδονικού θα υπερασπίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Γρηγοριάδης. Ο 24χρονος τερματοφύλακας ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας της Νεάπολης, η οποία ανακοίνωσε και επίσημα την παραμονή του στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Δημήτρη Γρηγοριάδη.

Ο 24χρονος Αθηναίος πορτιέρο, με καριέρα σε Άρη, Εθνικό Γαζώρου, Αγροτικό Αστέρα, Νάουσα και Ηρακλή, ήρθε στον Μακεδονικό το περυσινό καλοκαίρι και αγωνίστηκε σε 17/18 φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος, καθώς και σε ένα κυπέλλου, καταγράφοντας 12 (!) clean sheets!

Χάρη στις επεμβάσεις του Γρηγοριάδη, αλλά και στην άψογη επικοινωνία του με τους αμυντικούς, ο Μακεδονικός θριάμβευσε κατά την περυσινή σεζόν αναφορικά με τα αμυντικά του στατιστικά, ενώ πέτυχε και ρεκόρ διατήρησης ανέπαφης της εστίας του στη σύγχρονη θητεία του στη Γ Εθνική, καταφέρνοντας να μη δεχτεί γκολ για 668 λεπτά (!) κατά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Δημήτρη μια υγιή σεζόν, συνδυασμένη με επιτυχίες τόσο σε προσωπικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο!»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.