Ανανεώνει άμεσα ο Λύρατζης, πιθανόν και μέχρι το 2025

Κώστας Πετρωτός23 Σεπτεμβρίου 2021

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την σύναψη συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, ο Λευτέρης Λύρατζης είναι έτοιμος να ανανεώσει ξανά. Ήδη έχει γίνει σχετική συζήτηση και έχει επιτευχθεί συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στην ημέρα να πέσουν οι υπογραφές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr η πρόθεση των δύο πλευρών είναι να υπογράψουν τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, ως το 2025, αλλά αυτό θα κριθεί οριστικά στο τελικό ραντεβού. Θυμίζουμε ότι ο Λύρατζης έχει συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ο ΠΑΟΚ φροντίζει να κλείσει την εκκρεμότητα. 

Ο 21χρονος Καβαλιώτης μπακ είχε πάει στον ΠΑΟΚ από την Καβάλα το 2012 όταν αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να αφήσει τον Κεραυνό Κρηνίδων. Ήταν από τους αρχηγούς της Κ14, της πρωταθλήτριας Κ15, βασικό στέλεχος της πρωταθλήτριας Κ17 και φυσικά της πρωταθλήτριας Κ20, διεθνής.

Με τον ΠΑΟΚ είχε κάνει επίσημο ντεμπούτο τον Δεκέμβριο του 2018 στο ματς Κυπέλλου με τον Αήττητο Σπάτων, ενώ την σεζόν 2019-2020 είχε 27 συμμετοχές και ένα γκολ με την φανέλα του Βόλου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.