Δήμος Καλαμαριάς: Περιμένει το «ναι» της ΓΓΑ για το γήπεδο του Φοίνικα!

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2021

Ο δήμος Καλαμαριάς με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου έχει κάνει αίτημα στην ΓΓΑ για την παραχώρηση του γηπέδου του Φοίνικα σε αυτόν. 

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Αθανάσιος Γιαννακός για το θέμα αυτό αλλά και γενικότερα για τα γήπεδα της περιοχής τόνισε: «Περιμένουμε την απόφαση την απόφαση της ΓΓΑ και των ΕΑΚ και εφόσον μας παραχωρηθεί, θα προχωρήσουμε σε αδειοδότηση των εγκαταστάσεων και εξωραϊσμό και αναβάθμιση των χώρων. Είναι θέμα της ΓΓΑ να ανταποκριθεί θετικά στο αίτημα του δημοτικού συμβουλίου Καλαμαριάς ώστε να κάνουμε το γήπεδο ένα πραγματικό στολίδι». 

Σχετικά με τα γήπεδα του Αγίου Γεωργίου και της ΑΕ Κρήνης επισήμανε: «Δεν είναι δημοτικά γήπεδα και δεν μπορούμε να παρέμβουμε». Για το γήπεδο του Αριστοτέλη είπε: «Φέτος κάναμε εκτεταμένη συντήρηση του πλαστικού τάπητα και συνεχώς κάποια έργα συντήρησης και επισκευών». 

Ο Αθανάσιος Γιαννακός ακόμη ανέφερε: «Υπάρχει αίτημα στη ΓΓΑ παραχώρησης οικοπέδου που είναι στη Μίκρα, προκειμένου να φτιάξουμε αθλητικές εγκαταστάσεις. Μπορούν να γίνουν γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, στίβος, μπορούν να γίνουν πολλά. Οτιδήποτε δεν ανήκει στον δήμο, ο δήμος δεν μπορεί να κάνει τίποτε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.