Ανακούφιση για Ντιαγέ στον Άρη

Γιώργος Στράντζαλης28 Δεκεμβρίου 2021

Εκτός λίστας του Αλιού Σισέ για τη διοργάνωση του Κόπα Άφρικα έμεινε τελικά ο Μπαντού Ντιαγέ, είδηση την οποία οι Κιτρινόμαυροι, πολύ περισσότερο δε ο Άκης Μάντζιος, εισέπραξε με ανακούφιση.

 Σε αντίθεση με τον Σενεγαλέζο ποδοσφαιριστή του Αρη βέβαια, ο οποίος ήθελε πολύ -και πίστευε – ότι θα βρίσκεται τον ερχόμενο μήνα στα γήπεδα του Καμερούν. Ασφαλώς ο ίδιος απογοητεύτηκε, από την άλλη όμως θα είναι διαθέσιμος για ένα πολύ απαιτητικό μήνα που έχει μπροστά του ο Αρης. 

Με επτά σημαντικά και κρίσιμα παιχνίδια, εκ των οποίων τα δύο αφορούν στα προημιτελικά του Κυπέλλου όπου ο στόχος είναι η πρόκριση μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης. Παράλληλα, τα πέντε παιχνίδια Πρωταθλήματος είναι εξίσου σημαντικά ως προς την επίτευξη του στόχου της εισόδου στα πλει οφ. 

Συνεπώς, στον Αρη αναμενόμενο είναι να ανακουφιστούν καθώς ο Ντιαγέ είναι ένα πολύτιμο και βασικό γρανάζι της Κιτρινόμαυρης μηχανής και ειδικά στον άξονα. 

Η ποιότητα και η προσωπικότητα του Σενεγαλέζου δεδομένες, όπως και η συμβολή του στο μεσοεπιθετικό κομμάτι καθώς είναι ο μοναδικός αυτή τη στιγμή χαφ στο ρόστερ που μπορεί να ανταποκριθεί αποτελεσματικά και στον ρόλο του επιτελικού μέσου δίνοντας έτσι μια επιπλέον χρήσιμη επιλογή στον προπονητή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.