Ανακοινώθηκε από την Πανεβέζις ο Κάτσε

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2022

Το νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική καριέρα του Έργκους Κάτσε άνοιξε επίσημα, με την λιθουανική Πανεβέζις να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Αλβανού μέσου, οποίος έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι από τη Βέροια.

Ο 29χρονος μέσοw αγωνίστηκε πέρυσι σε 19 αναμετρήσεις με τη φανέλα της Βέροιας, μετρώντας δύο τέρματα και μια ασίστ. Η μεταγραφή του στην Πανεβέζις είναι ξεχωριστή για τον Κάτσε, καθώς είναι πρώτη φορά που θα αγωνιστεί εκτός Ελλάδας και Αλβανίας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Αλβανός μέσος τόνισε την επιθυμία του να βοηθήσει άμεσα τη νέα του ομάδα: «Η επαφή με την Πανεβέζις έγινε μέσω του κόουτς Τζίνο Λετιέρι, που επικοινώνησε με τον ατζέντη μου. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της συνεισφέροντας όσο μπορώ. Δούλευα με πέρσοναλ τρέινερ στην Ελλάδα, οπότε είμαι έτοιμος και χαρούμενος που θα ξεκινήσω. Όπως ανέφερα, θέλω να αφήσει μία παρακαταθήκη στην ομάδα - να παίξω με τους συμπαίκτες μου στον τελικό του Κυπέλλου και να κερδίσουμε μία θέση στο Europa Conference League».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.