Ο Μίλικ ανοίγει το δρόμο στον Αρη για Μήτρογλου

Metrosport Team22 Ιανουαρίου 2021

Παίκτης της Μαρσέιγ είναι και επίσημα ο Αρκάντιους Μίλικ, καθώς υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Ο πολωνός στράικερ, το καλοκαίρι του 2022 θα γίνει και επίσημα ποδοσφαιριστής της Μαρσέιγ, όταν τελειώσει ο δανεισμός του, με τον γαλλικό σύλλογο να πληρώνει στους «παρτενοπέι» 8+4 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του. Ο Μίλικ, πρόλαβε να δηλωθεί στην διοργανώτρια αρχή της Ligue1 στις 23:59 το βράδυ της Πέμπτης προκειμένου να μπορεί να είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με την Μονακό, το Σάββατο. Αξίζει να σημειωθεί πως η Νάπολι από την μεριά της εξασφάλισε ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 20%, σε περίπτωση μελλοντικής πώλησης του.

Όπως γίνεται αντιληπτό η μετακόμιση του 26χρονου επιθετικού στέλνει ακόμα πιο κοντά τον Κώστα Μήτρογλου στην πόρτα της εξόδου της ομάδας του Αντρές Βίλας Μπόας. Η υπόθεση του 32χρονου επιθετικού μετράει αντίστροφα, με τον Άρη να έχει κερδίσει έδαφος, καθώς εκφράζεται αισιοδοξία τους ότι θα υπάρξει αίσιο τέλος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.