Ανακοίνωση - επίθεση του Βόλου στη διαιτησία πριν τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Metrosport Team15 Δεκεμβρίου 2022

Ο Βόλος αυτή την ώρα δοκιμάζεται στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό για τη φάση των ''16'' του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους Θεσσαλούς να εκδίδουν ανακοίνωση κατά της διαιτησίας και να στέκονται στη φάση του πρώτου ημιχρόνου με τον Μάγκνουσον. Ενώ δόθηκε φάουλ υπέρ τους και κίτρινη κάρτα στον αμυντικό των πράσινων, ο VAR κάλεσε τον διαιτητή και άλλαξε την απόφαση. Όλοι περίμεναν πως αυτό συνέβη γιατί θεώρησε πως υπάρχει αποβολή αλλά τελικά έδωσε φάουλ υπέρ των γηπεδούχων!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: ''Το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Βόλο έχει τη… σφραγίδα του Μανούχου και του Διαμαντόπουλου, οι οποίοι εφηύραν νέους κανονισμούς.

Κι αυτό διότι αποφάσισαν με το έτσι θέλω και ενεργώντας κατά το δοκούν να υποδείξουν μέσω VAR ένα απλό φάουλ στο κέντρου γηπέδου γυρίζοντας τη φάση πίσω, κάτι που δεν υφίσταται καθώς το VAR δύναται να παρέμβει μόνο σε πέναλτι, οφσάιντ και κόκκινη κάρτα.

Συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά στην Ελληνική διαιτησία που έχει φτάσει στο σημείο να έρχονται στη χώρα μας διαιτητές από το Αζερμπαϊτζάν και το Τσιμπουτί''.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.