Ανακοίνωσε Τσόλακ η Μάλμε!

Πέτρος Χαριζακλής06 Μαρτίου 2021

Ο ΠΑΟΚ εδώ και πολύ καιρό δεν υπολόγιζε στον Τσόλακ και φαινόταν από τις αποστολές που δεν βρισκόταν ο Κροάτης επιθετικός. Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε ενδιαφέρον δανεισμού από την σουηδική Μάλμε, με τον Τσόλακ να είναι μέσα στις δύο επιλογές της.

Ετσι το Σάββατο (6/3) ο Αντόνιο Τσόλακ ανακοινώθηκε από την σουηδική ομάδα και μάλιστα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις. Οι Σουηδοί έκαναν γνωστό πως ο Κροάτης φορ θα είναι μέρος της ομάδας τους μέχρι το τέλος του 2021, με τον Τσόλακ να τονίζει πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Μάλμε και πόσο γνωστή στην Ευρώπη. Ο ίδιος είπε πως η Μάλμε έχει μεγάλες προσδοκίες όπως και ο ίδιος και πως ανυπομονεί να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες. Τόνισε επίσης πως είναι ένα κλασικό εννιάρι και πως θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει το πρωτάθλημα.

Λίγο αργότερα εξέδωσε ανακοίνωση και ο ΠΑΟΚ που γνωστοποίησε και αυτός με την σειρά του τη συμφωνία και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον ποδοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

«Στη Μάλμε ο Τσόλακ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Αντόνιο Τσόλακ στη Μάλμε μέχρι τις 31.12.2021. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία!»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.