Aνακοίνωσε τον Έρλινγκμαρκ ο Ατρόμητος

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2022

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την πρώτη του ενίσχυση στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, με τον Τζαν Όγκουστ Έρλινγκμαρκ να είναι και επίσημα περιστεριώτης.

Ο 23χρόνος αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χάφ, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως στόπερ, καθώς έχει μάθει την συγκεκριμένη θέση από την πρώην ομάδα του, την Γκέτεμποργκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

«Ο Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Τζαν Όγκουστ Έρλινγκμαρκ, που αποτελεί την πρώτη μεταγραφή για την περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Τζαν Όγκουστ Έρλινγκμαρκ είναι 23 ετών (22/4/1998), αγωνίζεται με την ίδια ευκολία ως αμυντικός χαφ και ως κεντρικός αμυντικός και μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Γκέτεμποργκ, ομάδα από την οποία άρχισε την καριέρα του και πραγματοποίησε συνολικά 132 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας οχτώ γκολ ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο Σουηδίας τη σεζόν 2019/20.

Μέσω των εμφανίσεών του κατάφερε να φτάσει και μέχρι την εθνική ομάδα της χώρας του, με την οποία έχει πραγματοποιήσει και μία συμμετοχή, παίζοντας ως βασικός στη νίκη της Σουηδίας κόντρα στο Κόσοβο, ενώ αποτελούσε σταθερό και βασικό μέλος των μικρών ομάδων των Σκανδιναβών.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.