Ανακοίνωσε Ντουκουρέ και «τρέχει» να καλύψει τις υπόλοιπες ανάγκες

Γιώργος Στράντζαλης30 Ιανουαρίου 2022

Επίσημη μορφή πήρε η μεταγραφή του Σέιχ Ντουκουρέ στον Αρη, καθώς ο Ιβοριανός αμυντικός μέσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και η ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή του για τα επόμενα 2,5 χρόνια. 

Αυτή ήταν και η βασική προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, καθώς ο ποδοσφαιριστές έχει επιβαρυμένο ιατρικό μητρώο με σοβαρούς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια οι οποίοι τον είχαν αφήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης. 

Για την ακρίβεια υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις στον αχίλλειο τένοντα και στον μηνίσκο.

Πρόκειται ωστόσο για έναν αμυντικό μέσο με παραστάσεις και καριέρα στη La Liga της Ισπανίας, διεθνείς συμμετοχές με την Ακτή Ελεφαντοστού, που έχει την εμπειρία και την ποιότητα για να καλύψει τις ανάγκες του Αρη στον άξονα. 

Είναι ένας γρήγορος και δυνατός box to box μέσος, με ικανότητα τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι παίζοντας μπροστά από τα στόπερ, όσο και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού με ενεργή συμμετοχή.

Η μεταγραφή του Ντουκουρέ είναι η δεύτερη χρονικά, μετά τον Λουίς Πάλμα, για τους Κιτρινόμαυρους οι οποίοι σκοπεύουν μέσα στα επόμενα δύο 24ώρα που απομένουν έως τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου να προχωρήσουν σε τουλάχιστον άλλες δύο με τρεις κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ, έχοντας προτεραιότητα την προσθήκη winger, επιτελικού μέσου και φορ.

 Σε αυτό το χρονικό διάστημα που απομένει θα κριθεί και η μεταγραφή του Μάρβιν Πίρσμαν με τον οποίο ο Αρης έχει έρθει σε συμφωνία αλλά δεν φαίνεται να ισχύει κάτι αντίστοιχο και με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που διεκδικεί εξαψήφιο αριθμό χρημάτων για να αφήσει τον Βέλγο από τώρα να μετακομίσει στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

 Παράλληλα, θα κριθεί το αν προχωρήσει ή όχι και ο δανεισμός του βραζιλιάνου επιθετικού, Ζοάο Κλάους, ο οποίος για την ώρα πάντως συνεχίζει να προπονείται κανονικά με την Σταντάρ Λιέγης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.