Ανακοίνωσε Ντε Λιχτ η Μπάγερν Μονάχου... στον ποταμό Ίζαρ

Δημήτρης Καλαϊτζής20 Ιουλίου 2022

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ματίας Ντε Λιχτ για τον οποίο δαπάνησε 70 εκατ. ευρώ για να τον πάρει από την Γιουβέντους.

Ο 23χρονος Ολλανδός κεντρικός αμυντικός πέρασε ιατρικά και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του το οποίο έχει διάρκεια έως το 2027. 

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του γερμανικού κλαμπ ο Ντε Λιχτ τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι παίκτης αυτού του μεγάλου συλλόγου. Η Μπάγερν είναι ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στη Γερμανία, ένας από τους πιο επιτυχημένους συλλόγους στην Ευρώπη και στον κόσμο.

Ένιωσα τη γνήσια εκτίμηση από τη διοίκηση, τον προπονητή και το διοικητικό συμβούλιο από την αρχή, κάτι που με έπεισε. Επιπλέον, η Μπάγερν είναι ένας λαμπρός σύλλογος με μεγάλους στόχους. Είμαι πολύ χαρούμενος που τώρα γίνομαι μέρος της ιστορίας της Μπάγερν».

Μάλιστα, οι πρωταθλητές Γερμανίας, πιστοί στην παράδοσή τους, επιφύλαξαν κι ένα ξεχωριστό βίντεο για την ανακοίνωση του Ολλανδού, ανεβάζοντας ένα βίντεο με ένα μπουκάλι που ταξίδεψε στον ποταμό Ίζαρ στα σύνορα Αυστρίας-Γερμανίας, περιλαμβάνοντας τη φανέλα του Ντε Λιχτ με το 2027 στο πίσω μέρος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.