Ανακοίνωσε Μπογκντάνοβιτς ο Απόλλων Σμύρνης

Metrosport Team15 Ιουλίου 2022

Στην απόκτηση του Σέρβου «μπομπέρ» Νίκολα Μπογκντάνοβιτς προχώρησε η ομάδα water polo του Απόλλωνα Σμύρνης, ενισχύοντας σημαντικά την περιφέρεια του με έναν δεινό σκόρερ.

Ο Μπογκντάνοβιτς επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά την περίοδο 2020-21, όταν φόρεσε το σκουφάκι των Χανίων.

Μάλιστα, ο Σέρβος πέρυσι αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ του σερβικού πρωταθλήματος με 61 γκολ σε 20 ματς και συνολικά μέτρησε 100 σε 32 αγώνες ως παίκτης της Βοϊβοντίνα σε όλες τις διοργανώσεις (Αδριατική λίγκα, LEN Euro Cup, Κύπελλο Σερβίας).

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει :

«Τον… μπομπέρ που αναζητούσε βρήκε στο πρόσωπο του Νίκολα Μπογκντάνοβιτς ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, που ανακοινώνει τη συμφωνία μαζί του για τη σεζόν 2022-2023!

Ο 26χρονος (γεννηθείς στις 21/12/1995) ύψους 1,89 μ. Σέρβος εντάσσεται στο δυναμικό της «ελαφράς ταξιαρχίας», για να ενισχύσει την αριστερή πλευρά της περιφέρειας με την έφεσή του στο σκοράρισμα και… όχι μόνο. Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των ομάδων στις οποίες αγωνίστηκε και τις προηγούμενες 7 χρονιές (!), ενώ (ενδεικτικά αναφέρουμε πως) παράλληλα τη σεζόν 2019-2020 ήταν 2ος σε κλεψίματα στο ουγγρικό πρωτάθλημα (22 σε 15 αγώνες) με το σκουφάκι της Ζέγκεντ !

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.