Ανακοίνωσε Γιαννούλη η Νόριτς: «Όνειρο να αγωνιστώ στην Αγγλία, θέλω να βοηθήσω στην άνοδο»

Χάρης Εμμανουηλίδης19 Ιανουαρίου 2021

Τις πρώτες του δηλώσεις ως «Καναρίνι» έκανε ο Δημήτρης Γιαννούλης που τα τελευταία 24ωρα και αφότου αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στον «Δικέφαλο του Βορρά» έχει γίνει κάτοικος Αγγλίας. 

Ο Κατερινιώτης αριστερός οπισθοφύλακας που πλέον κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του με τη φανέλα της Νόριτς, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννούλης:

Αρχικά σημείωσε στην τοποθέτηση του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα καθώς ήταν ένα όνειρο μου το να καταφέρω να αγωνιστώ για έναν αγγλικό σύλλογο και τώρα το όνειρο μου γίνεται πραγματικότητα. Οι τελευταίες ημέρες ήταν αρκετά πιεστικές και γεμάτες, αλλά εν τέλει είμαι εδώ και ανυπομονώ να αγωνιστώ με τους νέους μου συμπαίκτες». 

Για να συμπληρώσει αναφορικά με τον τρόπο παιχνιδιού του καθώς και τους στόχους του: «Πάντα θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Θα έλεγα πως είμαι ένας ταχύς ποδοσφαιριστής τόσο στα επιθετικά όσο και στα αμυντικά μου καθήκοντα. Μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού της Νόριτς και θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσω να ταιριάξω σε αυτό το στυλ του παιχνιδιού και να τη βοηθήσω με τη σειρά μου να ανέβει στην Premier League».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αγγλικός σύλλογος μέσα από επίσημη ανακοίνωση του, αναφέρει πως ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον 6μηνο δανεισμό του ποδοσφαιριστή, χωρίς ωστόσο να κάνει κάποια αναφορά στο ποσό που θα χρειαστεί να δώσει για τα δικαιώματα του αν καταφέρει και εξασφαλίσει την άνοδο στην Premier League. Αναφέρει πάντως, πως υπάρχει ρήτρα απόκτησή του το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.