«Ανακοινώνουν νέες κλίνες ΜΕΘ αλλά στην πραγματικότητα κάνουν βαφτίσια»!

Metrosport Team09 Νοεμβρίου 2020

«Ανακοινώνουν νέες κλίνες ΜΕΘ αλλά στην πραγματικότητα κάνουν βαφτίσια», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών του ΑΧΕΠΑ, Θανάσης Σιούλης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάνουμε υπομονή και προσπαθούμε να αφοπλιστούμε με κουράγιο για να αντιμετωπίσουμε τον ιό. Το νοσοκομείο Άγιος Παύλος θα παρέχει βοήθεια μόνο ασθενείς με κορωνοϊό. Το ΑΧΕΠΑ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με την κατάσταση με τον κορωνοϊό. Οι ανάγκες είναι τρομακτικές. Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια. 

Αν επιδεινωθεί η κατάσταση ασθενών που σήμερα είναι σε απλούς θαλάμους τότε θα γεμίσουν τα κρεβάτια ΜΕΘ και θα γίνει αναγκαστικά διασωλήνωση σε κοινό θάλαμο όπου ο ασθενής θα είναι υπό επιτήρηση μέχρι να βρεθεί κρεβάτι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 

Επί οκτώ μήνες δεν θωράκισαν το Σύστημα Υγείας. Ανακοινώνουν νέες κλίνες ΜΕΘ αλλά στην πραγματικότητα κάνουν βαφτίσια! Βαφτίζουν ΜΕΘ για κορωνοϊό ήδη υπάρχουσες κλίνες και διοχετεύουν στον ιδιωτικό τομέα τους νοσηλευόμενους εκεί. Ούτε επιτάξεις είδαμε, ούτε στους περιβόλους των νοσοκομείων να στήνονται μονάδες όπως είχαν εξαγγείλει την Άνοιξη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.