Ανάκογλου: «Γι αυτό επέλεξα τον Πανσερραϊκό, συγχαρητήρια στον Ματίγια»

Metrosport Team15 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Ανάκογλου.

Ο Σερραίος μεσοεπιθετικός μίλησε για την επιστροφή του στον Πανσερραϊκό.

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Ανάκογλου δήλωσε:

Για την επιστροφή του στον Πανσερραϊκό: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι επαγγελματίας αλλά ο Πανσερραϊκός είναι στην καρδιά μου. Εκεί μεγάλωσα και από εκεί άρχισα να κάνω την καριέρα μου και η επιστροφή μου είναι ιδιαίτερη για μένα».

Ποιο το σκεπτικό για την απόφασή του: «Τα τελευταία 2-3 χρόνια μαθαίνω ότι υπάρχει πολύ καλή οργάνωση και ότι ο Πανσερραϊκός προσπαθεί να έρθει στο επίπεδο που ήταν πριν φύγω. Ζύγισα τις επιλογές μου. Υπάρχουν συνθήκες για κάθε ποδοσφαιριστή όπως τους με τραυματισμούς. Τα έχω ξεπεράσει και δε χρειάζεται αν τα λέμε ξανά. Οι συνθήκες με έφεραν κοντά στον Πανσερραϊκό, μου έδωσαν αυτά που μπορούσαν και εγώ επέλεξα τον Πανσερραϊκό για να τον οδηγήσουμε σε πιο ψηλά σκαλοπάτια. Είμαστε επαγγελματίες, υπάρχουν πολλές δυσκολίες, τα έβαλα στη ζυγαριά και επέλεξα τον Πανσερραϊκό».

Αν μπορεί να γίνει ο Πανσερραϊκός όπως παλιά να βγάζει ταλέντα: «Ανέκαθεν είχε φυτώριο ο Πανσερραϊκός. Κάποια παιδιά μπορεί να μην έπαιξαν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες. Είναι στόχος των ανθρώπων της ομάδας να φτιάξουν κάτι καλό οργανωμένο να παράγουν παίκτες. Όλοι μπορούμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω».

Αν συνδέθηκε με άλλη ομάδα: «Αυτό είναι λίγο περίεργη κουβέντα, δε θέλω να αδικήσω κάποια ομάδα. Έβλεπα τον Πανσερραϊκό προτού παίξω ποδόσφαιρο, όταν ακόμα πήγαινα σχολείο. Θα ξεχωρίσω την ΑΕΚ, ήταν η πρώτη μεγάλη μεταγραφή μου. Έζησα ωραίες στιγμές, ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Πέρασα από πίκρες, χαρές, πήραμε ανόδους πήραμε το κύπελλο. Και ο Άρης είναι μεγάλος σύλλογος αλλά είχα πολλούς τραυματισμούς και δεν μπόρεσα να δώσω και να απολαύσω την εμπειρία».

Για τον Ματίγια που τον αντικατέστησε στον Άρη και πέρασε τα ίδια με τους τραυματισμούς: «Το συζητήσαμε, σε ένα παιχνίδι ήμαστε στο ίδιο δωμάτιο. Κάναμε μια κουβέντα περάσαμε τα ίδια συναισθήματα με τους τραυματισμούς. Καταλαβαίναμε ο ένας τον άλλο. Ξεπέρασε τους τραυματισμούς και παίζει πλέον στον Άρη. Δεν μπορούν να καταλάβουν πως νιώθει ένας ποδοσφαιριστής με πολλούς και μακροχρόνιους τραυματισμούς. Περνά πολλά από το μυαλό του. Του δίνω συγχαρητήρια και μόνο που επέστρεψε. Αλλά χρειάζεσαι και ανθρώπους να σε στηρίξουν και εκτός γηπέδου, από μόνος σου όταν είσαι εκτός 2-3 χρόνια είναι δύσκολο. Υπάρχουν παιδιά που σταμάτησαν το ποδόσφαιρο, χρειάζεται πολλή δύναμη».

Για το ότι ο νυν πρόεδρος Τάσος Καζίας ήταν βοηθός προπονητή όταν έπαιζε ο ίδιος: «Ναι είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση. Και τα προηγούμενα χρόνια με πήρε τηλέφωνο, έχω πολύ καλή σχέση μαζί του. Με ήθελε έκανε υπομονή και μου παρουσίασε κάτι πολύ όμορφο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.