Αναγκαίοι όλοι για το rotation στον Ηρακλή, εκτός ο Σχίζας

Στέλιος Παρθενάκης06 Οκτωβρίου 2020

Ο Ηρακλής μπαίνει στην τελική ευθεία για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο με τον Βαγγέλη Ζιάγκο να επενδύει στους παίκτες για ένα καλό ξεκίνημα. “Ποντάρω σε όλους σας και θέλω το 100%” έχει πει πολλές φορές ο Έλληνας τεχνικός, που επέλεξε προσεκτικά το καλοκαίρι τις λύσεις που ήθελε με σκοπό να έχει ένα πλήρες ρόστερ.

Ο Χάνλαν θα είναι ξεκάθαρα ο leader του Ηρακλή, αλλά θα χρειαστεί και τους Μπόουλιν-Σαγκς- Καββαδά-Τσίλντρες σε έναν ρόλο υποστηρικτή. Μουρ και Ντάνιελ μαζί με Τσαϊρέλη καλούνται να δώσουν λύσεις στη φροντ- λάιν, ενώ Σχίζας και Βεργίνης θα δώσουν πολύτιμες ανάσες με την εμπειρία τους.

Ο Ηρακλής ξεκινάει όπως και πέρσι με ντέρμπι σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, οπότε άπαντες θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Άλλωστε, οι κυανόλευκοι χρωστούν στους εαυτούς τους και τον κόσμο τους μια αξιόλογη πορεία και στους δυο θεσμούς της Ελλάδας.

H ομάδα προπονείται εντατικά με μοναδικό απόντα τον Σχίζα, που έχει ένα πρόβλημα στο πόδι και προστατεύεται, αφού ο Μπόουλιν βγάζει το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.