Αναγέννηση Καρδίτσας - Ηρακλής 1-0: Ήττα - «μαχαιριά» στην τελευταία φάση για τον «Γηραιό»

Metrosport Team03 Ιανουαρίου 2023

Ήττα στο παρά ένα και τέλος το σερί για τον Ηρακλή στην Καρδίτσα  Σε ένα παιχνίδι με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται και το 0-0 να φαντάζει το πιο πιθανό αποτέλεσμα ο Ηρακλής δέχθηκε γκολ - μαχαιριά στο φινάλε με την Αναγέννηση Καρδίτσας να κερδίζει πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα. 

Ο Βελλίδης αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα και ο Κοζορώνης που ανέλαβε την εκτέλεση ευστόχησε δίνοντας την νίκη στους γηπεδούχους.

Έτσι πλέον η Αναγέννηση Καρδίτσας βρέθηκε στην 3η θέση με 18 βαθμούς πίσω από ΠΑΟΚ Β' και Πανσερραϊκό που έχουν 19, ενώ ο «Γηραιός» παρέμεινε 8ος με 11 βαθμούς. Στην επόμενη αγωνιστική οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τον Διαγόρα Ρόδου, ενώ οι Καρδιτσιώτες ταξιδεύουν στον Πανσερραϊκό.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Π. Αμανατίδης): Γκέκας, Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος, Αλιατίδης (6′ λ.τ Γκόλιας), Σκόνδρας, Κοζορώνης, Λαγός (69′ Κάρδαρης), Γιάκος, Βερνάρδος, Αθανασιάδης, Μπάλλας.

Ηρακλής (Τσιώλης): Βελλίδης, Πανάγου, Βιτλής, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Νταμιάν (89′ Δόρης), Πατράλης, Μανουσάκης (57′ Τότσκα), Άλεξιτς (71′ Μελούνοβιτς), Τομάς (89′ Κουντουριώτης), Γιουμπιτάνα.

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Καραγκιζοπουλος (Ημαθίας), Βεργέτης (Αργολίδας)
Κίτρινες: Γιουμπιτάνα, Κωστούλας
Κόκκινες: 90+6′ Βελλίδης


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.