Αναγέννηση Καρδίτσας : Άνετη επικράτηση με τον Διαγόρα και τέταρτη σερί νίκη

Metrosport Team03 Απριλίου 2023

Η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε με 4-1 του Διαγόρα στον στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2  για την 17η αγωνιστική και σε ενα εύκολο απόγευμά για αυτή, σημείωσε την τέταρτη διαδοχική νίκη της.

Η ομάδα της Καρδίτσας πήρε το προβάδισμα στο 9' με γκολ του Μπούζα. Δύο λεπτά αργότερα ο Διαγόρας πήγε να απαντήσει άμεσα, αλλά ο Μανιάς είδε την προσπάθειά του να καταλήγει στο δοκάρι μετά από απόκρουση του Τσέλιου.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0 με τον Γιάκο στο 26' και δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους με τέρμα του Πολίτη ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0 σφραγίζοντας ουσιαστικά το τρίποντο.

Ο Πολίτης με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 67' έκανε το 4-0, ενώ ο Διαγόρας σημείωσε το γκολ της τιμής με τον Παραστρατίδη στο 72' που διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Με την τέταρτη σερί της νίκη η Αναγέννηση έπιασε την ΑΕΛ στη 2η θέση, με τον Διαγόρα να παραμένει τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ:
Τσέλιος, Κοζορώνης (63′ Αναστασόπουλος), Σταμόπουλος (71′ Αλιατίδης), Δημόπουλος, Γκόλιας, Μπούζας, Λαγός, Πολίτης (80′ Κορέλας), Ελιβέλτο, Γιάκος (71′ Μπάτροβιτς), Αθανασιάδης (63′ Βερνάρδος).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπίντσης, Γιανναράκης, Γκρόστανιτς, Τάτσης, Μαγκάκης (63′ Πετράκης), Μανιώτης, Τσιαντούλας, Παπαϊωάννου (35′ Μιχόπουλος), Σταμένκοβιτς, Μανιάς, Παραστατίδης (79′ Μπούμας).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.