Αναχώρησε για Γερμανία ο Λημνιός: «Έζησα τρία υπέροχα χρόνια στον ΠΑΟΚ»

Κώστας Πετρωτός21 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Δημήτρης Λημνιός αποχαιρέτησε σήμερα (21/9) το πρωί την Θεσσαλονίκη. 

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, αφού ολοκλήρωσε την περίοδο της καραντίνας στην πόλη,  καθώς είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, έδωσε το παρών στο αεροδρόμιο Μακεδονία για πετάξει με προορισμό την Γερμανία και να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Κολωνία. Λίγο πριν «πετάξει» μίλησε στο Metrosport.gr και στον Κώστα Πετρωτό για τα παιχνίδια με την Κράσνονταρ, για την θητεία του στον Δικέφαλο και την νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του.  

«Το έχω ξαναδηλώσει ότι έχουμε φτάσει στην πηγή και δεν έχουμε πιει νερό. Ελπίζω η ομάδα να κερδίσει την Κράσνονταρ και να βρεθεί στους ομίλους του Champions League. Σίγουρα θα είναι δύσκολα παιχνίδια, διπλά, θα χρειαστεί συγκέντρωση, αλλά θεωρώ ότι επειδή η ομάδα κυνηγάει για πρώτη φορά την είσοδο στους ομίλους θα τα δώσει όλα. Από εκεί και πέρα, αυτές οι ημέρες για μένα είναι δύσκολες, οπότε ελπίζω να βρω χρόνο για να τα παρακολουθήσω. Μέχρι στιγμής έχω δει όλα τα ματς. Παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια και εύχομαι ο ΠΑΟΚ να προκριθεί» είπε αρχικά και συνέχισε:  

«Από που να ξεκινήσω και από που να τελειώσω... Ήταν τρία υπέροχα χρόνια, έζησα στον ΠΑΟΚ τις πιο ωραίες στιγμές της καριέρας μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ, τους φυσικοθεραπευτές και, φυσικά, τον κόσμο που πάντα μας στήριζε. Είμαι σίγουρος ότι και στην συνέχεια θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα, ακόμη και με τον κορωνοϊό. Φυσικά και τον κ. Σαββίδη που με στήριξε από την πρώτη μου μέρα στον ΠΑΟΚ.  


Όταν ήμουν στην εθνική για το παιχνίδι με το Κόσοβο μου είχε πει ο μάνατζέρ μου ότι υπάρχει πρόταση. Μετά το ματς μου είπε ότι είναι από την Γερμανία και την Κολωνία και τότε συνειδητοποίησα τι συμβαίνει. Κάνω ακόμη ένα βήμα στην καριέρα μου και είμαι πολύ ικανοποιημένος γι' αυτό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.