«Αυτό λέει το παρασκήνιο για την υποψηφιότητα του Νίκα στην ΕΠΟ»

Metrosport Team17 Μαρτίου 2021

«Αν θέλει να διοικήσει ο Ζαγοράκης, πρέπει να έχει δικά του άτομα στην ΕΠΟ», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, ενώ απάντησε και για τη δεύτερη υποψηφιότητα του κ. Νίκα.

«Εύχομαι να προχωρήσει με τον Ζαγοράκη η ΕΠΟ, αλλά δεν γίνεται να επιλεχθεί ένας πρόεδρος χωρίς να είναι κοινή αποδοχής τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα με τον κ. Ζαγοράκη επειδή έχει πρακτορείο ΟΠΑΠ να μην μπορεί να κατέβει υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ. Δεν νομίζω να υπάρχει κώλυμα. Εδώ και 30 χρόνια που λέει το καταστατικό να ψηφίζουν 69 πρόεδροι των Ενώσεων τον επόμενο πρόεδρο της ΕΠΟ συμβαίνει; Τρεις είναι αυτοί που ψηφίζουν για πρόεδρο στην ΕΠΟ. Υπάρχουν βαρόνοι. Τον Ζαγοράκη τον θέλουν οι Ενώσεις; Η Πολιτεία τον επέλεξε. Πιστεύω ότι όλοι οι μεγάλοι στηρίζουν τον Ζαγοράκη. 

Κατέβηκε ο κ. Νίκας με την στήριξη των δυο μεγάλων (ΠΑΟΚ και ΑΕΚ) γιατί φοβούνται μήπως κάτι γίνει και δεν κατέβει ο Ζαγοράκης λόγω κωλύματος. Σαν εναλλακτική λύση είναι και αυτό λέει το παρασκήνιο. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι υπάρχουν παρεμβάσεις στους προέδρους από θεσμικά και μη πρόσωπα. Ανέκαθεν οι κυβερνήσεις έκαναν παρεμβάσεις στο ποδόσφαιρο. Προσπαθούν να επιβάλλουν πρόεδρο εδώ και χρόνια για να ελέγχουν καταστάσεις. Φοβάμαι ότι δεν θα αλλάξει τίποτα. Είχαν υποσχεθεί στον Ζαγοράκη ότι αυτός θα επιλέξει τους συνεργάτες του για να μπορέσει να εφαρμόσει τη δική του φιλοσοφία. Αν δεν το κάνει, πως θα προχωρήσει; Αν θέλει να διοικήσει, πρέπει να έχει δικά του άτομα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.