«Ο Γκαρσία πρέπει να μείνει στον ΠΑΟΚ και να βοηθηθεί»

Metrosport Team22 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης και αναφέρθηκε στην ανανέωση του Βιεϊρίνια με τον Δικέφαλο, αλλά και στον Πάμπλο Γκαρσία.

«Θετική εξέλιξη εφόσον αυτές οι κινήσεις γίνονται στο πλαίσιο ενός μακροπρόθεσμου πλάνου και δεν είναι σπασμωδικές. Δεν πρέπει να περιμένει ο ΠΑΟΚ την επόμενη μέρα, αλλά να σχεδιάζει με βάθος χρόνου. 

Και στο θέμα του Γκαρσία έχω την αίσθηση ότι το πρότζεκτ έγινε για να λειτουργήσει δοκιμαστικά με τη βοήθεια του περιβάλλοντος με ένα χρονικό όριο ως το τέλος της σεζόν. Μπήκε με τον στόχο και την ευχή να πετύχει. 

Ο Γκαρσία παρά τις όποιες αποτυχίες αν έρθουν, πρέπει να μείνει και να βοηθηθεί για να πετύχει αυτό το πρότζετκ γιατί αν πετύχει θα είναι κερδισμένος ο ΠΑΟΚ. Ο Γκαρσία έχει πολλά θετικά για να είναι στον ΠΑΟΚ, ξέρει πολύ καλύτερα από τον καθένα τι εστί ΠΑΟΚ, είναι ειλικρινής, ξέρει πως λειτουργεί ο κόσμος, μπορεί να μεταφέρει το πάθος του στους παίκτες και αξίζει τον κόπο που ο ΠΑΟΚ δοκίμασε αυτό το πρότζεκτ αρκεί να τον στηρίξει μέχρι τέλος. 

Η στήριξη δεν είναι μόνο όταν η ομάδα έχει καλά αποτελέσματα, αλλά πρέπει να γίνεται σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και ας αποφασίσουν το καλοκαίρι για το τι θα κάνουν με τον Ουρουγουανό τεχνικό. Οι κινήσεις που έγιναν τον Ιανουάριο ήταν ουσιαστικές. Είναι πολύ βασικό ο προπονητής τι χρειάζεται για να βελτιωθεί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.