«Αν ο ΠΑΟΚ θέλει πραγματικά τον Μπoρίλ, θα πρέπει...»

Metrosport Team24 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Τσέχος δημοσιογράφος, Γιακούμπ Κονέτσνι, ο οποίος μίλησε για την περίπτωση του Μπόριλ και την πιθανότητα να έρθει στον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την περίπτωση Μπόριλ: «Επαιξε χθες μετά από αρκετό καιρό ο Μπόριλ κόντρα στη Μπάνικ, σε ένα ματς όπου η Σλάβια κέρδισε με 4-0 και ο αρχηγός της έπαιξε πολύ καλά. Αργησε να παίξει γιατί γύρισε τραυματίας από το Euro και ο άλλος αριστερός μπακ, ο Οσκαρ, είναι τιμωρημένος για το ματς με τη Λέγκια και έτσι ο Μπόριλ χρειαζόταν χρόνο συμμετοχής.

Για το αν πωλείται ο Μπόριλ: «Όλα είναι πιθανά, φυσικά είναι προς πώληση αλλά με το κατάλληλο αντίτιμο. Με ένα ποσό περίπου γύρω στο 1-1,5 εκατ.ευρώ μπορεί να γίνει η μεταγραφή. Εγώ μαθαίνω πως τον θέλει πολύ ο προπονητής του ΠΑΟΚ αλλά δεν είναι πολύ ζεστή η διοίκηση. Είναι 50-50 να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Αν ο ΠΑΟΚ τον χρειάζεται πραγματικά τότε θα γίνει πραγματικά. Η ελληνική ομάδα πρέπει να δείξει την απαραίτητη επιθυμία και το απαραίτητο ενδιαφέρον και όχι απλά να συζητάει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.