«Αν κάνει ο Πρίγιοβιτς τα ίδια με τον ΠΑΟΚ τότε...»

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2021

Για τη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Western United, μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Κρις Πεχλιβάνης.

«Ο Πρίγιοβιτς ξεκίνησε σήμερα προπονήσεις με την ομάδα. Τον γνώρισε πρώτη φορά από κοντά το σωματείο. Δεν είναι μόνο ένας σπουδαίος παίκτης, αλλά και άνθρωπος. Το σύστημα στην Αυστραλία δουλεύει όπως στην Αμερική. Ο Πρίγιοβιτς φέτος θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του συλλόγου. 

Ο Πρίγιοβιτς έχει την ευκαιρία μέσω της ομάδας να αναδειχθεί ο ίδιος αλλά και η ομάδα να πρωταγωνιστήσει που είναι και ο στόχος της. Εμείς κάναμε μια προσπάθεια για να τον φέρουμε εδώ. Δεν ήταν το θέμα τα χρήματα. Εγώ τον παρακολουθούσα από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ γιατί υποστηρίζουμε από μικρά παιδιά τον Δικέφαλο. Στην Αυστραλία έχουμε καλό ποδόσφαιρο, δεν είναι όπως στην Ελλάδα. 

Να φέρουμε παίκτες όπως ο Πρίγοβιτς είναι μεγάλη υπόθεση. Η ομάδα έχει καλό υλικό για να κάνει σπουδαία πράγματα φέτος. Εύχομαι ο κόσμος να έρθει μαζικά στο γήπεδο γιατί όπως σε όλο τον κόσμο έτσι και εδώ έχουμε προβλήματα με τον κορωνοϊό. 

Οι νόμοι στην Αυστραλία είναι αυστηροί και πρέπει να τους τηρούμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Μέχρι 50% θα μπαίνει ο κόσμος στα γήπεδα. Εμείς μέχρι 5 ξένους μπορούμε να έχουμε στην ομάδα. 

Αν κάνει ο Πρίγιοβιτς τα ίδια με τον ΠΑΟΚ, τότε θα είναι τέλεια για εμάς. Μπορεί να κάνει κάτι σπουδαίο εδώ και μακάρι όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας να δουν μεγάλα πράγματα και να τα χαρούν. Θα επιδιώξουμε να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας με τον ΠΑΟΚ γιατί δεν ξέρεις ποτέ που θα σε βγάλει αυτό».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.