Αν η ζήλια ήταν ψώρα θα κόλλαγε όλη χώρα!

Metrosport Team12 Απριλίου 2022

Αρθρογραφεί ο Θάνος Μπούζας

Ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει σ’ ένα σημείο που στην αρχή της χρονιάς και όσο φορά την Ευρώπη θα φάνταζε ονειρικό αν όχι ουτοπικό. Διεκδικεί επί ίσοις όροις την πρόκρισή του σ’ ένα Ευρωπαϊκό θεσμό. Κάτι που δεν έχει καταφέρει Ελληνική ομάδα εδώ και δεκαετίες. Δεν είναι πολύ παλιές οι δηλώσεις των υπευθύνων του Ολυμπιακού που όταν υποβιβάστηκαν από το τσάμπιονς στο Europe league διατυμπάνιζαν τις σοβαρές πιθανότητές τους να το κατακτήσουν. 

Δε γνωρίζουμε αν αυτές οι κουβέντες ήταν φούμαρα προς κατανάλωση για τον κόσμο του Ολυμπιακού που έβλεπε την ομάδα του να έχει πτωτική πορεία ή αν το πίστευαν και οι ίδιοι. Αν δηλαδή η αυθυποβολή στον Ολυμπιακό έχει πάρει τη θέση της πραγματικότητας και ορίζει τα θέλω και τις επιδιώξεις τους. Με το που προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ στους 8 διαβάσαμε ένα σωρό άρθρα ερυθρόλευκων αποχρώσεων που από τη μια πλευρά αναφερόταν στην τύχη του ΠΑΟΚ, την ατυχία του Ολυμπιακού αλλά και την ασημαντότητα του θεσμού. 

Το ότι ο ΠΑΟΚ φέτος μόνος του μπορεί να φτάσει την Ελλάδα στην 15η θέση όχι απλά δεν το δέχονται αλλά θεωρούν ότι οφείλεται στον Ολυμπιακό. Αυτόν που έπαιρνε τα πρωταθλήματα όπως τα έπαιρνε και κατά συνέπεια εξασφάλιζε ένα μεγάλο αριθμό ευρωπαϊκών παιχνιδιών που έφερναν κάποιος λίγους βαθμούς. Φέτος ο Ολυμπιακός είναι 65ος , έλεγε ότι θα αποκλείσει την Αταλάντα και διαλύθηκε αγωνιστικά. Θεωρούμε ότι ο ΠΑΟΚ αν ήταν λίγο πιο προσεχτικός και ποιοτικός θα έπαιρνε το πρωτάθλημα. Αλλά και με αυτό το υλικό ο Δικέφαλος έπαιξε στα ίσα την Μαρσέιγ και έχει τις ελπίδες του να προκριθεί. 

Αν γίνει αυτό φτάσαμε στο σημείο να πιστεύουμε ότι περισσότερο θα πικραθούν κάποιοι Ολυμπιακοί τύπου Καραπαπά παρά θα χαρούν οι παοκτσήδες. Κάτι τέτοιο αποδεικνύεται και από ένα θέμα που προέκυψε με το φιλικό του «θρήνου» με την Σαχτάρ. Η θύρα 7 διαχώρισε τη θέση της , το γήπεδο έμοιαζε άδειο και αυτό δεν είχε να κάνει με την άποψη του κόσμου έναντι στον πόλεμο. Όλοι οι λογικοί απεχθάνονται τον πόλεμο. Το θέμα είχε να κάνει με τη μη αναφορά του Ζελένσκι στην Κύπρο. Αναδείχθηκε η είδηση από σάιτ που υποτίθεται ότι ελέγχει ο Ιβάν Σαββίδης με αποτέλεσμα να έχουμε επίθεση του Καραπαπά κατά Σαββίδη. Αν είναι δυνατόν!! «Οι υπάλληλοί σου καλλιεργούν το μίσος. Κάτι τέτοια δημοσιεύματα οδήγησαν στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού….» 

Επειδή γράφτηκε ότι η θύρα 7 διαχώρισε τη θέση της, καλλιεργείται μίσος!!! Από την άλλη είχαμε ένα γήπεδο γεμάτο πολιτικούς που ήθελαν να διαφημιστούν. Μάλιστα το γελοίο του πράγματος είναι ότι ο Γεωργιάδης διαφήμισε την παρουσία του με την πρόσκλησή του. Ούτε τα 10 ευρώ για τους πρόσφυγες Ουκρανούς δεν έδωσε. Αυτός δυστυχώς είναι ο σημερινός Ολυμπιακός που άγεται και φέρεται από άτομα τα οποία δεν μπορούν να πλύνουν ούτε τα πιάτα στο νιπτήρα τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.