«Αν γινόταν επίσημη πρόταση στον Σέρτζιο, θα ερχόταν 100% στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team10 Μαρτίου 2021

«Αν γινόταν επίσημη πρόταση στον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, θα ερχόταν 100% στον ΠΑΟΚ», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο γνωστός ατζέντης, Ανδρέας Ικίμης, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε σε στιγμές του Πορτογάλου τεχνικού από το πέρασμά του από την Τούμπα.

«Ήταν χαρούμενος ο Σέρτζιο μετά την μεγάλη πρόκριση επί της Γιουβέντους. Από το προηγούμενο καλοκαίρι είχε θέμα με τη διοίκηση της Πόρτο και υπήρχαν φήμες πώς αρκετές ομάδες εξέφρασαν ενδιαφέρον. Τον προσέγγισαν σύλλογοι μεγαλύτεροι από την Πόρτο και στο τέλος πάντα έμενε στην Πόρτο. Είναι δύσκολος άνθρωπος όσον αφορά την προπονητική. Για μια λάθος πάσα στην προπόνηση με τον ΠΑΟΚ τρελαινόταν. Μου έλεγε γιατί φοράνε κοντά παντελονάκια οι ποδοσφαιριστές και μου απάντησε γιατί είμαστε μικρά παιδιά. Αλλιώς είναι μέσα στο γήπεδο, αλλιώς είναι εκτός. 

Είναι σωστός οικογενειάρχης και τύπος. Υπήρχαν 2-3 προσωπικότητες τότε στον ΠΑΟΚ που τους σεβόντουσαν οι υπόλοιποι. Τον Αντρέ τον είχε σαν γιο του. Όταν ήρθε ο Βιεϊρίνια είχε υποτιμηθεί, αλλά ο Κονσεϊσάο έλεγε πως αυτός ο ποδοσφαιριστής θα αφήσει εποχή. Τον Κουτσιανικούλη τον έκραζε και είχε παράπονα ο ίδιος από τον Σέρτζιο, αλλά ο Κονσεϊσάο το έκανε καλοπροαίρετα γιατί ήθελε να τον βοηθήσει, αλλά αυτός δεν το καταλάβαινε. Την νοοτροπία του Βιεϊρίνια κατάφερε να του την αλλάξει. Έκανε τον ΠΑΟΚ οικογένεια παρά τα όποια προβλήματα αντιμετώπιζε ο σύλλογος. Έχουν περάσει καταπληκτικές νύχτες στο μαγαζί του Σαράτση. 

Τότε ήταν όλοι μια οικογένεια κι αυτό φαινόταν προς τα έξω. Ο Σέρτζιο είχε μεγάλο σεβασμό για τον Πάμπλο Γκαρσία. Το θέμα ήταν ότι ο Σέρτζιο ήταν ένας άνθρωπος που περίμενε ο άλλος να τον σέβεται. Αν δεν γινόταν αυτό, είχε θέμα και το έβγαζε στη συμπεριφορά του. Όμως δεν κρατάει μανιάτικα. Όταν σταμάτησε το ποδόσφαιρο και έγινε τεχνικός διευθυντής ήθελε να αγοράσει μετοχές στον ΠΑΟΚ, αλλά μετά από δεύτερη σκέψη δεν το έπραξε. Πριν πάει στη Ναντ, είχε γίνει μια συζήτηση με τον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά δεν προχώρησε σε πρόταση και γι΄ αυτό δεν έδωσαν τα χέρια οι δυο πλευρές. Αν του καταθετόταν επίσημη πρόταση, θα ερχόταν 100% στον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.