Αν έχεις Τζόλη... διάβαινε!

Γιώργος Ζαΐρης18 Ιανουαρίου 2021

Το άστρο του Χρήστου Τζόλη έλαμψε και στο Ηράκλειο αφού ο νεαρός επιθετικός έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε μια άκρως πολύτιμη νίκη. Η αρχή έγινε στο πρώτο μέρος όταν κέρδισε την αποβολή του Βάτερμαν αν και ο Παπαπέτρου αρχικά δεν έβγαλε την κόκκινη αλλά την κίτρινη κάρτα και χρειάστηκε το VAR για να διορθώσει το... λάθος του. 

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ δεν εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική του υπεροχή παρά τις αρκετές ευκαιρίες κυρίως από τον Κρμέντσικ. Αλλά στις αρχές του δευτέρου ο Τζόλης αρχικά με το γκολ που σημείωσε και αργότερα με τα άλλα δυο που δημιούργησε έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του. Σημαντική και η παρουσία του Κρμέντσικ. 

Σκόραρε και πήρε ψυχολογία είχε και καλά τελειώματα αν και σε άλλες περιπτώσεις θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα. Στην μετά Γιαννούλη εποχή βρισκόμαστε πλέον, είναι ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα αριστερό μπακ με στοιχεία που ο φιλότιμος και συνεπής Περέιρα δημιουργικά δεν διαθέτει. Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς ποτέ δεν θα περίμενε πως η επιστροφή του στην ενδεκάδα θα ήταν σε ένα τόσο εύκολο όπως εξελίχθηκε παιχνίδι. 

Πήραν ανάσες βασικοί ποδοσφαιριστές που εξέτισαν και θα παίξουν απέναντι στην ΑΕΚ. Αλλά προέχει το ματς της Τετάρτης με τη Λάρισα για το Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ στον θεωρητικά πιο βατό στόχο που του έχει απομείνει, πρέπει να καθαρίσει την πρόκριση από το ματς της Τετάρτης ώστε να αφοσιωθεί στο Πρωτάθλημα μέχρι να έρθει η στιγμή της προημιτελικής φάσης του θεσμού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.