«Αν δουλέψουμε σκληρά, θα ζήσουμε φανταστικές στιγμές»

Γιώργος Καστάνης06 Μαρτίου 2022

Στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου υποστήριξε ότι εφόσον οι παίκτες του συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, τότε πιστεύει ότι στο τέλος της σεζόν, όλοι μαζί, θα ζήσουν φανταστικές στιγμές. 

Αναλυτικά όσα είπε: 

“Ηταν ένα καλό παιχνίδι και πήραμε τους τρείς πόντους. Είχαμε προετοιμαστεί για μία μάχη κόντρα σε μία ομάδα που είχε αλλάξει προπονητή και πάλευε να σώσει την κατηγορία. Ελέγξαμε το παιχνίδι και είμαι ευχαριστημένος από τα πρώτα 70 λεπτά. Σκοράραμε δύο φορές, φτιάξαμε και άλλες ευκαιρίες για γκολ, δυστυχώς όμως στα τελευταία 20 λεπτά χαλαρώσαμε και τα σουτ έγιναν στην άλλη εστία. Αυτό δεν μου άρεσε. Είναι κάτι που πρέπει να μάθουμε σαν ομάδα. Κάθε εμπειρία που αποκτούμε αυτή την στιγμή μας κάνει καλό”.

Όσο για την συγκομιδή βαθμών στα 26 ματς: “Είμαι ένας αισιόδοξος προπονητής, πιστεύω στην ομάδα, στους παίκτες και την δουλειά που κάνουμε. Δεν θα μπορούσα να περιμένω, ότι θα βρισκόμασταν αυτή την περίοδο σε τρείς διοργανώσεις και θα αγωνιζόμασταν κάθε τρείς ημέρες, το ένα μετά το άλλο. Ομως το απολαμβάνουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, να παλέψουμε στο κάθε παιχνίδι, με όλες μας τις δυνάμεις, με όλους τους παίκτες. Τους θέλουμε όλους. Πρέπει να γνωρίζουμε πως εάν δουλέψουμε σκληρά, θα ζήσουμε φανταστικές στιγμές έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, σε μία δύσκολη και μεταβατική σεζόν”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.