«Αν δεν είμαστε στην κλήρωση της Σούπερ Λιγκ 2, θα το φτάσουμε στα άκρα»

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος της Δόξας ΔράμαςΠαναγιώτης Τσιριμπής, και μίλησε για την κατάσταση με το ιστορικό σωματείο της Δράμας που δεν θα βρίσκεται στην κλήρωση της Σούπερ Λιγκ 2 ενώ αποκάλυψε και τις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν.

Τι συμβαίνει με την Δόξα: «Αν θέλουμε να καταστρέψουμε ένα ιστορικό σωματείο όπως η Δόξα θα καταθέταμε 25 συμβόλαια και θα χρεώναμε την ομάδα. Εμείς ζητάμε τα αυτονόητα, η ομάδα έχει ρόστερ, προπονητή, διοίκηση, ποδοσφαιριστές, δεν είναι διαλυμένη η ομάδα. Αν η ΕΕΑ μας έδινε το οκ θα καταθέταμε τα συμβόλαια. Προηγούμενες διοικήσεις χρεώσανε την ομάδα με τυχάρπαστους ποδοσφαιριστές με 300.000 ευρώ, έχουμε κάνει διακανονισμούς. 

Εμάς στις 2 το μεσημέρι η ΕΕΑ μας είπε πως δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να μας δώσουν τον χρόνο που μας κλέψανε. Η Καβάλα και ο Ασπρόπυργος δεν έχουν δελτία, πως θα παίξουν. Στην ΕΠΟ υπάρχει ρήτρα εμπιστευτικότητας, εμείς ζητήσαμε να βγουν όλα προς τα έξω γιατί δεν φοβόμαστε τίποτα. Ένα πρωτάθλημα που αλλάζει συνεχώς αριθμών ομάδων, και δεν μας κάνουν τους ομίλους όπως θέλουν. Εμείς έχουμε απόφαση Εφετείου, ο ΚΑΠ λέει πως πρέπει να παίξουμε τρία ματς να μηδενιστούμε και μετά να αποβληθούμε. 

Εμείς αν δεν είμαστε στην κλήρωση της Σούπερ Λιγκ 2 θα το φτάσουμε στα άκρα. Εμείς έχουμε μπαν από ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πατήσει ποτέ στη Δράμα, είναι από προηγούμενες διοικήσεις 5-6 ετών, έχουμε διακανονισμούς, μόλις μας ανοίξουν για μεταγραφές θα τα πληρώσουμε. Νομίζω 5 ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που έχουν να πάρουν χρήματα από τη Δόξα, τελευταία εμφανίστηκε ένα Λιβεριανός. Οποιος θεωρεί ότι μπορεί να μας πετάξουν εκτός κλήρωσης, έχουμε κράτος και δικαστήρια. Εμείς έχουμε στείλει έγγραφο στην ΕΠΟ για να γίνει παράταση μεταγραφών, δεν έχει έρθει επίσημο έγγραφο για να μας το απορρίψει αυτό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.